Company Rock tulee – ilmoittaudu nyt

Company Rock kutsuu Vantaan kaupungin työntekijöitä: nappaa nyt musiikista innostuneita kavereita hihasta, perusta bändi ja ilmoittaudu mukaan kisaan.

Company Rock on hauska bändikilpailu, jossa yritysten ja yhteisöjen työntekijöistä tai jäsenistä kootut bändit edustavat yritystään esiintyen liveyleisön ja ammattilaistuomariston edessä. Voit tutustua kilpailuun katsomalla bändikisan kutsuideon osoitteessa companyrock.com/kausi-2017/.

Vantaan kaupungin työntekijöiden bändit kohtaavat toisensa perjantaina 28.4.2017 käytävässä, kaupungin sisäisessä osakilpailussa. Paikkana on Apollo Live Club. Osakilpailun paras bändi nousee suoraan valtakunnallisen finaalin kilpailijakaartiin. Myös Vantaan osakilpailun toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet pääsevät jatkamaan kisaamista Company Rockin semifinaalien kautta.

Kaupungin omaan Company Rock -alkukarsintaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta bändiä. Kunkin bändin jäsenistä vähintään yhden on oltava Vantaan kaupungin työntekijä.

Osallistuminen Company Rock -kisaan on bändeille maksutonta, joten päätös kisaan osallistumisesta vaatii vain iloista mieltä, heittäytymistä sekä tietenkin bändin kokoamista.

Ilmoittaudu kisaan osoitteessa 24.3. mennessä  companyrock.com/ilmoittaudu/