Hour of Code 5.-11.12.

minecraft

Hour of Code -hankkeessa on tavoitteena innostaa nuoria tutustumaan koodaamiseen ja luovaan ongelmanratkaisuun tietotekniikan avulla. Hankkeen takana on non-profit-järjestö Code.org ja se on osa 5. joulukuuta alkavaa Computer Science Education -viikkoa.

Yhdessä Minecraft:Educaton Editionin tekijöiden kanssa Hour of Codea varten suunniteltu tunnin mittainen Minecraft Designer-koodaustutoriaali antaa nuorten rakentaa pelistä oman versionsa omilla säännöillään ja oppia koodaamisen perusteita ja logiikkaa. Uudelle sukupolvelle nämä tulevat olemaan välttämättömiä taitoja.

Tutoriaali on ammattilaisten suunnittelema, helppo tapa tutustua koodaamiseen ja oppia itse tekemällä ja kokeilemalla. Viime vuonna sen suoritti yli 30 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Ole mukana ja osallistu luokkasi tai opetusryhmäsi kanssa tekemällä tutoriaali oppitunnilla alla olevan linkin kautta Hour of Code viikolla 5.-11.12. Tutoriaalin lopputuloksena muodostuvaa peliä ja tunnelmia voi myös jakaa somessa tunnisteella #HourOfCodeFI.

Mikäli tarvitsette apua koodaustunnin suunnittelussa, olethan voit olla yhteydessä tähän osoitteeseen,

Linkki: http://bit.ly/EduCraft