ROBBO™ ja Me-säätiö lahjoittavat robotteja alakouluille – hae mukaan!

ROBBO™ ja Me-säätiö lahjoittavat Koodausta kouluihin -hankkeen puitteissa 25 robottisettiä tieteen-, teknologian-, tekniikan ja matematiikan opiskelun tukemiseksi Suomen alakouluissa. ROBBO™ yhdessä Me-säätiön kanssa haluaa antaa suomalaisten koulujen oppilaille ja opettajille mahdollisuuden oppia ohjelmointia ja robotiikkaa uuden ja innovatiivisen teknologian avulla. Lisäksi heidän tarkoituksenaan on tukea erityisesti alakoulujen iltapäiväkerhotoimintaa. He lahjoittavat 25:lle koululle nerokkaat ROBBO™ robotit ja opetusmateriaalit. Tämän lisäksi he ovat koulujen tukena koko projektin aikana ja järjestävät yhdessä Innokas-verkoston kanssa ohjelmointi- ja robotiikka koulutustilaisuuden opettajille. Hankkeeseen osallistumisen edellytyksenä on, että koulut jakavat kokemuksiaan robottien käytöstä. Tämän tarkoituksena on tukea ja edistää tiedon ja ideoiden vaihtamista, sekä kannustaa luovuutta ja innovatiivisuutta opetuksessa. Tavoitteena on tarjota jokaiselle lapselle tasavertaiset mahdollisuudet oppimiseen. Mikäli haluat, että koulusi on osana hanketta, hae mukaan 4.12.2016 mennessä tästä linkistä: http://robbo.world/koodausta-kouluihin/.

Hakuaika on 4.11-4.12.2016.

Koulut valitaan 8.12. mennessä. Hankkeen aloitus joulukuussa 2016 ja toteutus kevät- ja syyslukukausien 2017 aikana