Koulutuskeskiviikko – 16.11.2016 aiheena uudistuvat oppimisympäristöt

rakkaudesta-oppimiseen_punainen-1

Uusi oppimiskäsitys, ops-muutokset ja uudistuva teknologia haastaa kehittämään myös oppimisympäristöjä!  Vantaan järjestämässä koulutuskeskiviikossa pohditaan uudistuvia oppimisympäristöjä niin perusopetuksen kuin lukiokoulutuksen saralla. Teemaa lähestytään kolmesta eri näkökulmasta.

Aiheeseen johdattelee Oulun Ritaharjun monitoimitalon johtaja Pertti Parpala. Hän kertoo kuinka uutta opetussuunnitelmaa toteutetaan suuressa monitoimitalossa. Vantaan Ylästön peruskoulun opettajat pohtivat kuinka oppimisympäristön uudistaminen on muuttanut heidän tapaansa toimia oppijalähtöisemmäksi.Vantaan lukioissa käynnissä olevan Digiluokka –hankkeen työryhmä pohtii uudistuvia oppimisympäristöjä, ergonomiaa kehittävän hankkeen kulkua, matkanvarrella kohdattuja haasteita sekä oppimistilojen kehityksen tuomia mahdollisuuksia. Päivä päätetään keskustelupaneeliin.

 

Tilaisuus järjestetään Tikkurilan lukion digiluokassa, osoitteessa Valkoisenlähteentie 53. Tilaisuus alkaa kello 14.30. ja päättyy noin kello 16.45. Paikan päälle mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittauduthan viimeistään 8.11.2016 . Linkki ilmoittautumiseen: www.webropolsurveys.com/S/52EA0D9965A31ECC.par

Koulutuskeskiviikkoa voi seurata myös verkossa tai jälkikäteen tallenteelta. Webinaarin linkki toimitetaan ilmoittautumisen päätyttyä osoitteeseen: http://www.edusuunta.fi/koulutuskeskiviikko

Koulutuskeskiviikko järjestetään osana pääkaupunkiseudun Osaava-verkoston toimintaa.

 

Tulevia muita koulutuskeskiviikkoja:
26.10.2016 Arviointikulttuurin kehittäminen
9.11.2016 Kokeilukulttuuri ja luovuus oppimisessa
30.11.201Ajattelun taidot ja oppimaan oppiminen
18.1.2017 Yrittäjyyskasvatus
1.2.2017 Koulutyön ja itsensä johtaminen
1.3.2017 Luokkarajoihin sitomaton oppiminen
22.3.2017 Monikulttuurisuus ja integraation tukeminen
26.4.2017 Oppimisympäristöt

Seuraa etänä: otavanopisto.adobeconnect.com/suunta
Verkko-osallistujien ilmoittautuminen: bit.ly/koke-verkko

Osallistuitko Koulutuskeskiviikkoon?
Anna meille palautetta: bit.ly/keskiviikkopalaute

koulutuskeskiviikko-1