Pilotti Vantaalla: Bomberbot – opi ja opeta ohjelmointia helposti

peli (2)

Bomberbot on internet-pohjainen, helppokäyttöinen pelialusta ohjelmoinnin sekä ohjelmoinnillisen ajattelun opettamiseen alakoulussa. Bomberbot on suunnattu erityisesti opettajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai joita ohjelmoinnin opettaminen pohdituttaa.

Bomberbot kaipaa opettajien kommentteja kehitystyötä varten ja tarjoaa vantaalaisille opettajille Bomberbotin pilottitunnukset. Tunnukset saatuaan opettaja sitoutuu vastaamaan kevään aikana 2-3 sähköpostiin, jossa kysytään palautetta palvelusta. Mikäli haluat käyttää ohjelmaa oppilaiden kanssa ilman lupalappuprosessia, voit ohjeistaa heitä kirjoittamaan nimen kohtaan esim. keksimänsä nickin. Opettaja voi kuitenkin seurata oppilaidensa edistymistä, mikäli hänellä on nickit tiedossa. Lue lisää täältä.