Fronterin mobiilisovellukset saatavilla

Fronterin mobiilisovellukset ovat nyt saatavilla. Sovellukset ovat suunniteltu täydentämään selaimen kautta suoritettua työskentelyä.

Oppilaan näkymässä voi lukea huoneiden uutisia, vastaanottaa ilmoituksia (esim. kun opettaja on arvioinut tehtävän), lukea työlistoja ja palautteita. Lisäksi oppilas pystyy lataamaan laitteeltaan tiedostoja (esim. kuvia) ja liittämään niitä tehtäviinsä. Opettajilla sovelluksen toiminnot ovat hieman karsitummat kuin oppilailla – esimerkiksi tiedostojen lataaminen tehtäviin ei ole mahdollista. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

Fronter on julkaissut myös Messenger Appin, joka löytyy tällä hetkellä sekä iOS- (Apple Store) että Android-pohjaisille (Google Play) päätelaitteille, kuten tabletit ja puhelimet. Ohjeet tämän käyttöön päivittyvät myöhemmin, mutta sovelluksen voi halutessaan jo ottaa käyttöön.