KOULUTUSTA SAMSUNG-TABLETTIEN LAITEHALLINTAAN

KNOX-KLINIKAT

Aika: 31.8.2015 klo 8.30-11.30
31.8.2015 klo 12.30-15.30
Paikka: Kielotie 14 A/ 4.krs (koulutusluokka Kielo)
Kouluttajat: Markus Saviaro/ Samsung
Kohderyhmä: Opetushenkilöstö
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen HR-työpöydän kautta. Huom! Jos ilmoittautuminen HR-työpöydän kautta ei onnistu, voi ilmoittautumisen laittaa sähköpostilla osoitteeseen heli.luokkamaki (at) vantaa.fi.
Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi KNOX-laitehallinnan arkkitehtuuria ja sen antamia mahdollisuuksia vaikuttaa laitteiden käyttöön ja hallintaan esimerkein ja harjoituksin tvt-opettajan ja tablet-laitteiden näkökulmasta. Koulutuksessa pyritään saavuttamaan perusymmärrys laitehallinnan rakenteesta ja tarvittavat perustiedot sen käytön suunnittelusta ja käytöstä.