Suun terveydenhuollon verkko-opiskelumateriaali ja kilpailu 7.-luokkalaisille

Terveystiedon opettaja – joko olet löytänyt suun terveyden verkkomateriaalin? Ilovesuu.fi-sivustolta löydät ajantasaista ja tärkeää tietoa suun terveydestä ja hampaiden hoidosta. Verkkosivuston lisäksi on tehty valmis kysymyspatteristo 7.-9.-luokkalaisille oppilaille, joihin vastaukset löytyvät samasta verkkomateriaalista sekä Vantaan omilta sivuilta.

Seitsemäsluokkalaiset haastetaan mukaan kilpailuun, jossa on palkintona koko luokan + valvojien sekä suuhygienistin viiden päivän leirikoulumatka kustannuksineen keväällä 2019. Voittajaluokka on se, jolla on vähiten perumattomia poissaoloja hammashoitokäynneiltä alkaen 1.3.2017 parin vuoden aikana. Kilpailuun voi ilmoittautua 1.3.2017 mennessä, kun ottaa uuden terveystiedon opetusmallin käyttöön. Kysymykset ja kilpailutiedote löytyvät täältä