DIT-Heureka

Tiedekeskus Heurekassa on syksyllä 2016 käynnistynyt DIT-Heureka-hanke.  Hankkeessa kehitetään toimintamallia, jossa erilaisia oppimissovelluksia kehittävät startup-yritykset pääsevät kehittämään prototyyppivaiheessa olevia sovelluksiaan yhdessä tulevien käyttäjien eli oppilaiden kanssa. Etsimme nyt innovaatio-oppimisesta ja yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneita koululuokkia mukaan kevään 2017 pilotteihin. Pilotin aikana kouluryhmät vierailevat Heurekassa 2-3 kertaa. Kunkin käynnin kesto on n. 2 h. Prosessin aikana oppilaat kehittävät ohjatusti omia innovaatiotaitojaan Heurekan inspiroivassa oppimisympäristössä, pääsevät osallistumaan tuotekehitykseen sekä tutustumaan yrityksen tuotekehitysprosessiin. Matkakulut kustannetaan DIT-Heureka-hankkeesta.

Etsimme yhteiskehittämiseen mukaan perusopetuksen ryhmiä luokka-asteilta 1-9.
Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Projektipäällikkö Leenu Juurola
leenu.juurola@heureka.fi

DIT-hanketta tukee Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö.