HEIJ – Helsingin seudun ilmastojuniori -palkinto jaossa

heij-logo-rgb_70x102pxHSY jakaa HEIJ- Ilmastojunioripalkinnon 2017 koululle, joka aktiivisesti ja innovatiivisesti vähentänyt kasvihuonekaasupäästöjä tai kannustanut muita siihen. Lisäksi valinnassa kiinnitetään huomiota kekseliäisyyteen, edistyksellisyyteen, omaperäisyyteen ja tietoisuuden herättämiseen. Palkinnon voi voittaa  HSY:n kummikoulutoiminnassa ollut tai parhaillaan mukana oleva koulu. Voittajakoulu saa Marinella Ruususen ja Marjukka Savolaisen Plant It -teoksen, kunniakirjan sekä oikeuden käyttää Helsingin seudun HEIJ-ilmastojuniori -logoa viestinnässään. Lisäksi voittaja saa 1000 euroa.

Ehdotusten jättöaika on 15.11-15.12.2016.  Ehdotuksen voi jättää tästä linkistä. Lisätietoa palkinnosta täältä ja kummikouluohjelmaan osallistuneet koulut löytyy täältä.