Muutoksen aika ja mustan hiilen kirous -opastus opettajille

mammuttiVantaan yläkoulujen ja toisen asteen kasvattajilla on nyt mahdollisuus tutustua Muutosta ilmassa –näyttelyn uuteen Muutoksen aika ja mustan hiilen kirous –  opastukseen. Opastus on tunteisiin vetoava, dramaattisia tehosteita sisältävä ja perinteistä poikkeava yläkoulu- sekä 2. asteenikäisiä aktivoiva tutustuminen hiilen ja ihmisen rooliin planeettamme nykytilanteessa. Opettajien tutustumisopastus järjestetään torstaina 26.1.2017 klo 15.00 -16.15. Kierroksen jälkeen museoon voi tutustua omatoimisesti.

Ilmoittautuminen opettajien opastukseen 19.1. mennessä tästä. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta! Omalle luokallesi opastuksen voi varata: www.luomus.fi/fi/opastukset

Vaikka lajimme aiheuttamista ongelmista puhutaan paljon, lajiominaisuuksillamme voimme tehdä myös paljon hyvää!