Valtakunnallien Energiansäästöviikko tulee taas 10.-16.10.2016

Kaikki koulut sekä päiväkodit ovat tervetulleita viettämään Motivan Energiansäästöviikkoa viikolla 41 energiaetsivan_lukkari_isovalmiiden materiaalien tai omien ideoiden kanssa. Kaikkien osallistuvien koulujen kesken Motiva arpoo sähkölatauskuntopyörän materiaalipaketin. Paketin avulla oppilaat rakentavat itse kuntopyörän, jolla voi ladata kännyköitä, tabletteja tai tuottaa valoa diskopalloon. Kannattaa siis lähteä mukaan! Lisätietoa Energiansäästöviikosta täältä ja tokaluokkalaisen Hei kaikki toimii – materiaali.

Lisäksi viikolla voi hyödyntää WWF:n Riittääkö virtaa -koulukiertueen aktiviteetteja tai muita materiaaleja  kuten sarjakuvarunkoa, PowerPoint-esityksiä, tutkimustehtäviä, energiakortteja. Materiaalit löytyvät täältä.