GAFE ja kaksivaiheinen kirjautuminen

Ensimmäisen GAFE-kirjautumisen yhteydessä palvelu tarjoaa mahdollisuutta liittää tiliin kaksivaiheisen kirjautumisen. Tämä tarkoittaa lisättyä tietoturvaominaisuutta, jonka myötä kirjautumiset vahvistetaan puhelimen avulla lähettämällä tähän tekstiviestikoodin. Ominaisuus on vapaaehtoinen, eikä GAFE:n käyttöönotto edellytä tämän ominaisuuden käyttöönottoa.

Kaksivaiheisen kirjautumisen voi milloin tahansa ottaa käyttöön/poistaa käytöstä GAFE:ssa oikeasta yläkulmasta klikkaamalla ympyrää, jonka alta ”Oma tili” -> Googleen kirjautuminen.