Tervetuloa Pilvitoimistokoulutuksiin

Yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa Tietohallinnon palvelukeskus järjestää koko kaupungin pilvitoimistokäyttäjille suunnattuja Pilvitoimiston peruskoulutuksia. Maksuttomat koulutukset on jaettu moduuleihin (1-5). Moduulien sisältö, koulutusten ajankohdat ja muuta lisätietoa löydät liitteestä. Tarjolla on perinteistä luokkahuonekoulutusta ja virtuaalikoulutusta Skypen välityksellä. Kevään aikana julkaistaan myös e-oppimisympäristö.

Kaikkiin koulutuksiin ilmoittaudutaan HR-työpöydän kautta. Mikäli et voi käyttää HR-työpöytää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen YHT Tietohallinto koulutukset (tietohallinto.koulutukset@vantaa.fi). Kaikille koulutusryhmiin mukaan mahtuneille lähetetään vahvistusviesti sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen koulutuspäivää. Mikäli et saa viestiä, et valitettavasti ole mahtunut ryhmään mukaan.