Microsoft Office 2013 ja Libre Office päivitykset

Lisäys 20.8.2015 klo 15:47

PowerPoint ja muut Office ohjelmat löytyvät Office 365 -onlinepalvelusta, ja niitä voi käyttää verkon kautta, kunhan ensin siirtää tiedoston omaan OneDriveen.

Päivitys 19.8.2015

Kouluille ja oppilaitoksille ohjelmistopaketit tippuvat parhaillaan. Joissakin koneissa tilanne on se että Microsoft Office pakettia ei ole koneessa lainkaan, mutta tästä ei kannata hätääntyä, koska päivitettäviä koneita on sen verran iso, niin päivitykset tippuvat ajallaan. Kannattanee silti avata koneet ja tarkistaa tilanne. Jos viikon jälkeen tilanne ei ole muuttunut, niin olkaa yhteydessä Helpdeskiin ja kertokaa computername tarkkuudella mistä koneista puuttuu uusi Office 2013.

Huomioittehan että vaikka koneessa ei ole Office pakettia, kirjoitusohjelmia on silti käytössä: notepad ja wordpad. Löydät ne nopeasti kun kirjoitat startnapin takana löytyvään hakukenttään, joko notepad tai wordpad. Wordpadissä voit muokata tekstiä, kun taas notepadissa on pelkkä teksti, ilman muokkaus mahdollisuutta.

 

Libre Office asennetaan vain lukioiden koneille.

Aikaisempi tiedote