Oppilaiden osallisuus kiusaamisen vastaisessa työssä

Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestää Helsingissä kansainvälisen konferenssin, joka esittelee kiusaamisen ehkäisyä tukevaa tutkimustietoa ja eurooppalaisia kiusaamisen vastaisia käytäntöjä. Tavoitteena on vahvistaa nuorten omaa toimintaa kiusaamisen ja yksinäisyyden ehkäisemisessä. Osallistuminen on maksutonta tukioppilastoiminnan ohjaajille sekä KiVa-tiimien ja oppilashuoltoryhmien jäsenille.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan

Kutsu yhteisövalmennukseen

Silkinportin toimintakeskuksessa järjestetään Kaapeli-yhteisövalmennusta alkaen 22.8.2016. Kaapeli-valmennus perustuu kansainvälisenä yhteistyönä kehitettyyn Cable-yhteisötyömetodiin (Community Action Based Learning For Empowerment). Sen tavoitteena on palvelunkäyttäjien voimaantuminen, osallisuus ja vastuunotto itsestä ja omasta yhteisöstä. Lisäksi Kaapeli uudistaa ja vahvistaa ammatillista yhteisöllisyyttä ja kehittää yhteisörakenteita.

Lue lisää tästä

GAFE ja kaksivaiheinen kirjautuminen

Ensimmäisen GAFE-kirjautumisen yhteydessä palvelu tarjoaa mahdollisuutta liittää tiliin kaksivaiheisen kirjautumisen. Tämä tarkoittaa lisättyä tietoturvaominaisuutta, jonka myötä kirjautumiset vahvistetaan puhelimen avulla lähettämällä tähän tekstiviestikoodin. Ominaisuus on vapaaehtoinen, eikä GAFE:n käyttöönotto edellytä tämän ominaisuuden käyttöönottoa.

Kaksivaiheisen kirjautumisen voi milloin tahansa ottaa käyttöön/poistaa käytöstä GAFE:ssa oikeasta yläkulmasta klikkaamalla ympyrää, jonka alta ”Oma tili” -> Googleen kirjautuminen.