Kirjaudu Chrome-selaimeen opetusverkon koneella

Nyt voit kirjautua myös opetusverkon koneella Googlen Chrome-selaimeen eduvantaa.fi-sähköpostiosoitteellasi ja synkronoida Chrome-tietosi käytettäväksi useilla laitteilla. Tämä mahdollistaa mm. omien kirjanmerkkien, laajennusten ja asetusten synkronoinnin kaikilla laitteilla ja kirjautumalla Chrome-selaimeen kirjaudut samalla myös Googlen GAFE-ympäristöön. Katso ohje

Alkusyksyn Taide, elämä, filosofia -luentosarja

Kaikille avoin ja maksuton luentosarja esittelee keskiviikkoisin 7.9.−5.10. kymmenen maalausta, jotka kertovat kukin oman ainutlaatuisen tarinansa. Luennoilla kysytään miksi juuri tietyt teokset ovat ”suuria maalauksia”. Mitä ne kertovat omasta ajastaan, historiasta ja edustamastaan kulttuurista? Miten juuri nämä teokset ja taiteilijat ovat muuttaneet taiteen historiaa? Teosten yksityiskohtia ja teemoja tarkastelemalla niistä löytyy yhä uusia ulottuvuuksia ja näkökulmia. Kymmenen teosta viitoittavat tien länsimaisen taiteen historiaan aina Italian renessanssista amerikkalaiseen abstraktiin taiteeseen.

Lue lisää täältä

Matinea-elokuvat maustavat syksyn

Matinea-sarjassa voit nauttia valikoiduista ja ajankohtaisista laatuelokuvista edullisesti Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Lisämausteen valikoimaan tuo yhteistyö elokuvafestivaalien kanssa. Syksyllä nautitaan Suomen suurimman elokuvafestarin Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin jatkoista Bio Grandissa. Kevään alussa herkutellaan suositun DocPoint -dokumenttielokuvafestarin helmillä.

Lue lisää Matinea-sarjasta