Tietokoneisiin (pöytäkoneet ja kannettavat) päivitetään F-Securen virustorjuntaohjelmiston uusin versio 23.5.2016 alkaen. Päivitys ei koske lukioita.

Koneita päivitetään vaiheittain. Näet oman koneesi päivitysaikataulun täältä.

Koneen päivittämispäivänä kirjaudu ulos koneelta töiden loputtua,
mutta jätä kone käyntiin. Käynnistä kone uudelleen seuraavana päivänä.
Kone on käytettävissä asennuksen aikana.

Jos haluat kysyä jotain päivitykseen liittyen, ota yhteyttä Service Deskiin:
Puhelin: 09 839 22735
Sähköposti: YHT Service Desk (cgi.servicedesk@vantaa.fi)

Lapset ja nuoret tutustuivat lähivesiin ekotekokilpailussa

Vantaalaiset päiväkodit, koulut, lukiot ja nuorisotalot ovat kuluvan lukuvuoden tutustuneet lähivesiin ja vedenkäyttöön ympäristönäkökulmasta osana Meidän vesi -ekotekokilpailua. Palkinnot jaetaan 23.5.2016 klo 18 valtuuston kokouksen aluksi. Palkintojenjakoa voi seurata suorana lähetyksenä Vantaa-kanavalta.

Lasten ja nuorten osana ekotekokilpailua ottamista vesiaiheisista valokuvista on koottu Vesi & Kuva -näyttely, joka on kiertänyt ympäri Vantaata ja on vielä nähtävänä Taidetalo Pessissä (Kielotie 14). Näyttely on avoinna klo 9.30–14 keskiviikkoisin 18.5.–1.6. sekä pe 10.6. sekä ryhmille tilauksesta.

Lisätietoja täällä

Minun elokuvani 2016

Lähetä elokuvasi 17.6.2016 mennessä Minun elokuvani -tapahtumaan, joka on suunnattu alle 28-vuotiaille sekä aloitteleville harrastajille että jo lähes ammattilaistasoisille elokuvantekijöille. Tässä vuosittain järjestettävässä valtakunnallisessa tapahtumassa on keskeisintä elokuva-alan ammattilaisten antama suullinen ja kirjallinen palaute. Tapahtumapaikalle saapuvat saavat sekä kirjallisen että suullisen palautteen elokuvastaan. Muille osallistujille lähetetään kirjallinen palaute.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan.

Koulutuskeskiviikko

Koulutuskeskiviikko-webinaarissa 11.5. klo 14-16 kuulemme ja kokeilemme, kuinka ajattelun ja sosiaalisten taitojen sekä eettisen tietoisuuden taitoja voidaan soveltaa opetuksen arjessa, ja miten niitä voidaan harjoitella osana oppisisältöjen oppimista. Webinaarissa käytettävät esimerkit ovat suoraan alakoulun oppisisällöistä.

Webinaarin lähetystä voit seurata täältä. Lähetystä ovat tekemässä Saunalahden koulun yhtenäisen peruskoulun opettajakunta sekä kouluttaja Arja Hakulinen. Tämä Koulutuskeskiviikko on toiminnallinen ja siinä käytetään draamapedagogisia menetelmiä. Lisätietoja täältä.

Opiskelijat radiotoimittajina suorissa lähetyksissä

Vaskivuoren lukion medialinjan opiskelijat toimittavat Kaupunkiradiota 9. – 13.5. päivittäin klo 8 – 21.  Lähetykset tehdään Vaskivuoren lukion radiostudiosta. Torstaina 12.5. ääneen pääsevät lukion kansainväliset vieraat Espanjasta, Hollannista, Italiasta, Latviasta ja Saksasta. Yli 50 nuorta osallistuu Erasmus + Teach –projektin tapaamiseen, jonka aiheena on katutaide.

Luvassa on normaalista lähetysvirrasta poikkeavaa radiota, joka on nuorten tekemää, heidän kuuloista radiota. Radio säädetään taajuudelle 102 MHz.