Tablet-koulutusta huhtikuussa 2016

TabletVantaan esi- ja perusopetuksen opettajille järjestetään tablet-koulutusta huhtikuussa 2016 Vantaan kaupungintalon tiloissa. Koulutuksia on seuraavista aiheista:

  • Tabletin käyttö esiopetuksessa
  • Tabletin käyttö alkuopetuksessa
  • Tabletin peruskäyttö
  • Tabletin edistynyt käyttö
  • Tablet musiikin opetuksessa
  • Tablet kielten opetuksessa

Lisätietoa koulutuksista löydät täältä.

Tervetuloa mukaan 4.- ja 5.-luokkalaisten siivouspäivään

Vantaan Energia ja Vantaan kaupunki haluavat tehdä Vantaasta Suomen ros­kattomimman kaupungin. Nyt Vantaan Energian roskapoliisit haastavat Vantaan 4.–5.-luokkalaiset mukaan Vantaasta Suomen roskattomin kaupun­ki -siivouspäivään 3.5.2016 tai samalla viikolla. Ohessa järjestetään kilpailu, jonka viisi voittajaluok­kaa palkitaan 500 euron luokkaretkirahalla sekä vierailulla Vantaan Energian jäte­voimalassa syksyllä 2016.

Ilmoittauduttehan mukaan viimeistään 15.4.2016. Lisätietoja ja Mera om saken.

HR-työpöytä toimii nyt opetusverkosta

edit 1.4.2016 klo 14:15

HR-työpöytä toimii nyt myös opetusverkosta. Palvelu toimii luotettavimmin Internet Explorer (IE) tai Mozilla Firefox -selaimilla. Linkki HR-työpöydälle löytyy ylhäältä alasvetovalikosta Työkalut.

HR-työpöytä vaatii kuitenkin tunnistautumisen hallinnon verkon tunnuksilla. Nämä ja tarvittaessa Firefoxin asennuksen voi pyytää helpparista.

Kevään 2016 luontokoulupäivät Vantaan luontokoululla

Vantaan luontokoululla järjestetään jälleen ohjattuja saturetkiä ja luontokoulupäiviä Sipoonkorven kansallispuistoon päiväkotiryhmille ja koululuokille. Opetus on maksutonta. Ilmoittautuminen alkaa pe 1.4. klo 9. Koska opetuspäivät ovat hyvin suosittuja, varaathan päiväsi pian ks. ohje!

Vid Vanda naturskola organiseras igen ledda sagoutflykter och naturskoledagar till Sibbo storskogs nationalpark för daghem och skolklasser. Undervisningen är gratis. Bokningarna från och med fredagen 1.4. kl. 9. Utflykterna och naturskoledagarna är mycket populära, så boka utflyktsdag så fort som möjligt, se anvisning!

O365–koulutukset 6.4. ja 20.4.

Koulutus soveltuu Office 365 -palvelua vähän käyttäneille tai aloittelijoille. Valitse itsellesi ajankohta joko aamupäivällä klo 10-13 tai iltapäivällä 14-17. Tavoitteena on saada näkemys Office 365 -palvelun käyttötavoista ja mahdollisuuksista opetuksessa, ja oppia luomaan ja hallinnoimaan dokumentteja ja muistikirjoja. Koulutus pidetään Microsoft Talolla Espoossa.

Ilmoittautumisohjeet sekä lisätietoja täältä.