Vauhtia oppilaskuntiin -koulutus

Nuorten Akatemian ja Allianssin järjestämä Vauhtia oppilaskuntiin -koulutus on tarkoitettu yläkoulujen oppilaskuntien ohjaaville opettajille. Koulutukseen voi kuitenkin osallistua myös toisen asteen oppilaskuntien ohjaavat opettajat sekä koulun muu henkilökunta (esim. tukioppilastoiminnan ohjaaja, koulun nuorisotyöntekijä, jne.). Koulutuksessa annetaan ideoita ja valmiuksia oppilaskuntatoiminnan ohjaamiseen sekä oppilaskuntien aktiivisuuden ja oman toiminnan lisäämiseen.

Lisätietoa koulutuksesta ja ilmoittautumislinkki seuraavan linkin takana: http://www.nuortenakatemia.fi/fi/note/koulutukset/

Ympäristökasvatuspäivät 2015

Valtakunnalliset Ympäristökasvatuspäivät järjestetään 5. – 6.11.2015 Helsingissä. Päivillä etsitään keinoja kestävään elämäntapaan ja päivitetään tietoa alan uusimmista menetelmistä ja materiaaleista – luvassa mm. paljon ideoita uusien opetussuunnitelmien kestävän kehityksen sisältöjen toteuttamiseen.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 14.10.2015 mennessä: www.ymparistokasvatuspaivat.fi

Sukupuolen moninaisuus, perhe ja lapset

Täydennyskoulutusseminaari 5.-6.10.2015 transteemoista perheessä.

Millainen haaste vanhemman tai lapsen transkokemus on perheenjäsenille? Millaisia erityiskysymyksiä liittyy transihmisten vanhemmuuteen? Miksi sukupuolen moninaisuus hämmentää ja miten voin kehittyä ammattilaisena?

Lue lisää täältä.

Koulutuskeskiviikko: käyttäjälähtöisyys koulutuksessa

Ensimmäinen koulutuskeskiviikko 2.9.2015 klo. 15:30 käsittelee käyttäjälähtöistä suunnittelua ja sitä, mitä se voisi tarkoittaa koulutuksen kehittämisen ja tuotteistuksen näkökulmasta.

Tilaisuuksiin voi osallistua kuka tahansa asiasta kiinnostunut ja tapahtuman paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaa voi seurata myös webcastina tai jälkikäteen tallenteelta.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

KOULUTUSTA SAMSUNG-TABLETTIEN LAITEHALLINTAAN

KNOX-KLINIKAT

Aika: 31.8.2015 klo 8.30-11.30
31.8.2015 klo 12.30-15.30
Paikka: Kielotie 14 A/ 4.krs (koulutusluokka Kielo)
Kouluttajat: Markus Saviaro/ Samsung
Kohderyhmä: Opetushenkilöstö
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen HR-työpöydän kautta. Huom! Jos ilmoittautuminen HR-työpöydän kautta ei onnistu, voi ilmoittautumisen laittaa sähköpostilla osoitteeseen heli.luokkamaki (at) vantaa.fi.
Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi KNOX-laitehallinnan arkkitehtuuria ja sen antamia mahdollisuuksia vaikuttaa laitteiden käyttöön ja hallintaan esimerkein ja harjoituksin tvt-opettajan ja tablet-laitteiden näkökulmasta. Koulutuksessa pyritään saavuttamaan perusymmärrys laitehallinnan rakenteesta ja tarvittavat perustiedot sen käytön suunnittelusta ja käytöstä.

Avaimen ja HR-työpöydän kanssa ongelmia

Avaimen linkki ei näytä toimivan opetusverkosta, ja myös HR-työpöydän kanssa on ollut ongelmia. Avain ei myöskään toimi moitteettomasti hallinnon verkon koneissa, joten kyseessä on laajempi ongelma. Ilmoitamme heti kun tilanne on saatu korjattu.

Päivitys 24.8.2015 klo 11:43

Vantaan kaupungin Intranet-sivujen autentikointia hoitava palvelin on vioittunut ja tämän vuoksi Avain ei toimi. Asiaa korjataan.