Aluehallintoviraston järjestämä koulutus Vantaalla: Oppiminen – opettaminen ja arviointi

Aluehallintovirasto järjestää kahden päivän valmennuksen (25-26.4.2017) rehtoreille ja koulujen arviointityöstä vastaaville opettajille Vantaalla Heurekassa. Kouluilta toivotaan vähintään 2-3 osallistujaa.

OPPIMINEN –OPETTAMINEN – ARVIOINTI –koulutusprosessi antaa työkaluja koulujen ja oppilaitosten arviointikulttuurin määrittelemiseksi ja kehittämiseksi sekä auttavat jäsentämään arviointia niin, että se tukee oppimista, osaamista ja opettamista. Lue lisää täältä.

eduvantaa.fi muuttaa sivistysvantaa.fi pe 10.3.2017

eduvantaa.fi -verkkosivu uudistuu ja saa uuden osoitteen sivistysvantaa.fi. Samalla eduverkon tietokoneiden selaimen oletuskotisivu muuttuu eduvantaa.fi -osoitteesta sivistysvantaa.fi -osoitteeseen.

Muutoksen jälkeen vanhan eduvantaa.fi -sivuston ylläpito lopetetaan sisällöntuotannon osalta. eduvantaa.fi -sivusto pysyy julkisena toistaiseksi.

Fronterin käyttö päättyy perusopetuksessa – tiedote 2

Fronter-oppimiympäristön käyttö päättyy perusopetuksessa.  Lukiot ja ammattiopisto Varia jatkavat toistaiseksi Fronterin käyttäjinä. Perusopetuksen osalta Fronteriin pääsee kirjautumaan 31.12.2017 saakka ja tiedot tulee olla siirrettynä tuohon mennessä. Uusia käyttäjiä ei oteta järjestelmään kesän 2017 jälkeen.

Lue 2. tiedote kokonaisuudessaan tästä (vaatii eduvantaa-tunnuksen).