Tikkurila Festivaalin Viihdesunnuntai-konserttiin lippuja edullisesti

Vantaan uusi kotimaisen musiikin festari (1.–3.8.) huipentuu Vantaan Viihdeorkesterin päätöskonserttiin, jossa Paula Koivuniemi ja vuonna 2009 keikkailun lopettaneen Tehosekoittimen keulahahmo Otto Grundström esittävät omaa tuotantoaan isoina orkesterisovituksina.

Lue lisää

Share

Kasvattajien kompostikurssi

Vantaan luontokoululla järjestetään keskiviikkona 3.9.2014 klo 13­-16 kompostikurssi kaikille kompostoinnista koulussa tai päiväkodissa kiinnostuneille. 

Aineen kiertoa luonnossa voi havainnollistaa konkreettisesti kompostoimalla. Kurssilla tutustutaan sekä ulkokompostointiin että sisätiloihin sopivaan matokompostointiin. Niitä voi molempia tehdä yhdessä lasten kanssa. Käydään läpi myös aiheen opetukseen sopivia toiminnallisia harjoituksia. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot www.kierratyskeskus.fi/kurssit_hsy, koulutus@kierratyskeskus.fi tai puh. 0400 348 100. 

Kurssi toteutetaan Ympäristökoulu Polun ja Vantaan luontokoulun yhteistyönä ja sen rahoittaa osin Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY.

Share

Tikkurila Festivaalien lippuja uskomattomaan henkilökuntahintaan rajoitetun ajan

Olethan havainnut, että Hiekkaharjun kentällä järjestetään 1.-3.8.2014 Tikkurila Festivaalit. Kotimaisia esiintyjiä löytyy joka makuun ja kaikille kohderyhmille.

Tikkurila Festivaalin järjestäjä toimii kaupungin yhteistyökumppanina ja tarjoaa Festivaaliliput Vantaan kaupungin työntekijöille  alennuksella 18.6.2014

2 päivän lippu normaalisti 65 €, nyt 50 € (plus palvelumaksut 2,5 €
Päivän liput (pe-la) normaalisti 45, nyt 35 € (plus palvelumaksut 2,5 €)

Katso ohjelma: http://www.tikkurilafestivaali.fi/

Toimi nopeasti, sillä lippuja on tarjolla rajoitetusti!

Varaa omasi 18.6. mennessä!”

Lisätietoja löytyy Avaimesta ja Fronterin Verkkopedagogiikan tuki-huoneesta.

 

Share

Lukiokoulutukseen valmistavaan koulutukseen etsitään perusopetuksen opintojen opettajaa

Lumon lukiossa järjestetään lukiokoulutukseen valmistavaa koulutusta 18.8.2014 alkaen. Ryhmään etsitään perusopetuksen opettajaa, joka voisi hoitaa ryhmän (12 opiskelijaa) perusopetuksen oppiaineiden opetuksen ja arvioinnin. Työ sopii perusopetuksen opettajalle, joka haluaa muutaman lisätunnin oman perustehtävänsä lisäksi.

Lue lisää

Share

Työelämälähtöisyys lukiokoulutuksessa -kehittämisseminaari

Vantaalla järjestetään keskiviikkona 12.11.2014 koko päivän mittainen Työelämälähtöisyys lukiokoulutuksessa -kehittämisseminaari.
Seminaari on suunnattu Vantaan lukioiden rehtoreille, opettajille, opinto-ohjaajille ja opiskelijoille.

Lue lisää

Share

Tervetuloa mukaan talkoisiin, pelaa ja voita hauskoja palkintoja!

Matikkatalkoot on valtakunnallinen matematiikkatempaus alakouluille. Matikkatalkoiden tavoitteena on innostaa alakouluja matematiikan opiskeluun ja kannustaa teknologian ja digitaalisten oppimissovellusten käyttöönottoon.

Kilpailuaikana tarjotaan ilmainen matematiikan oppimissovellus 10monkeys Math World kaikille Suomen alakouluille ja aktiivisille kouluille jaetaan tablettitietokoneita sekä muita oppimiseen motivoivia palkintoja.

Matikkatalkoot järjestetään 15.9 – 15.12.2014. Kannattaa ilmoittautua heti sillä ensimmäiset palkinnot arvotaan ilmoittautuneille jo kesällä!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.matikkatalkoot.fi

Vahvistamme ilmoittautumisen sähköpostitse. Toimitamme tarkemmat kilpailusäännöt ja -ohjeet ennen kilpailun alkua. Vain innostus ratkaisee, pelaamalla 10monkeysia voi voittaa mitä hauskempia palkintoja!

Tempauksen järjestävät 10monkeys.com ja Lenovo yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Järjestäjät kutsuvat kaikki mukaan talkoisiin!

Vantaalaiset koulut ja opettajat voivat käyttää 10monkeys oppimissovellusta Fronter oppimisalustan kautta, josta löytyy 10monkeys-huone. Jos huone ei vielä näy Kaikki huoneet-listauksessa, niin se lisätään sinne elokuun puoleen väliin mennessä.

          

Share

ESAVIn koulutuksia

 Syksyllä on tarjolla  mm. seuraavia Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämiä koulutuksia: 

- Opettaja oppimisvalmentajana – toisen asteen oppimisvaikeudet -koulutus Helsingissä 4.9.2014
- Mitä olet aina halunnut tietää oppimisvaikeuksista? -koulutus 11.9.2014 Kotkassa 

Ilmoittautuminen Internetissä www.avi.fi -> etelä -> Ajankohtaista/ Tapahtumat ja koulutukset. 

Tervetuloa!

Share

Eduvantaan työkalulinkit ovat muuttuneet ja uusi palvelu on otettu käyttöön

Ilmoitus kaikille että Työkalut -osio on tällä sivulla muuttunut. Koska työkalut lista venyi liian pitkäksi niin sieltä on siirretty linkejä muualle.

Jatkossa löydät:

- Sähköpostin Office 365 -palvelun alta, myös vanha SkyDrive löytyy täältä
- Winhan linkit Varian alta
- Kohurin koulutusotsikon alta

UUTENA linkkinä on salasanan itsepalveluportaali jossa voit jatkossa ylläpitää opetusverkon salasnaasi. Lue lisää tiedotteesta.

Share

Tule tekemään Vantaan kaupunginmuseon uutta perusnäyttelyä!

Vantaan kaupunginmuseo on panostanut viime vuosina yleisön osallistumiseen museotoiminnassa. Seuraavan suuremman näyttelyn kohderyhmänä ovat vantaalaiset lapset ja koululaiset. Jotta oppilaiden ja opettajien näkemys toimivasta museonäyttelystä saadaan esiin, ideointiin kutsutaan mukaan kaksi vantaalaista luokkaa.

Lue lisää

Share

LUMA-kerho kouluusi loppusyksystä 2014?

Helsingin yliopiston LUMA-keskus tarjoaa pääkaupunkiseudun kouluille ja päiväkodeille mahdollisuuden saada laadukas ja innostava luonnontiede-, matematiikka- tai ohjelmointikerho tiloihinsa loppusyksystä 2014. Kerhot toteutetaan osana Helsingin yliopistolla järjestettävää kurssia ja niitä ohjaavat osaavat ja innostuneet yliopisto-opiskelijat. Kerhotoiveiden vastaanottaminen on nyt avautunut!

Lue lisää

Share

Täydennyskoulutusta oman äidinkielen opettajille

Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmeniassa on syksyllä alkamassa oman äidinkielen opettajille suunnattu täydennyskoulutus. Koulutus on maksuton ja sopii sekä työssä oleville että tähän työhön hakeutuville.

Haku on jo auki osoitteessa www.helsinki.fi/palmenia/koulutus

Lue lisää

Share

Tartu verkkoon! -laivaseminaari

Suuren suosion saavuttanut aamu- ja iltapäivätoiminnan ja koulun kerhojen ohjaajille suunnattu Tartu verkkoon! -laivaseminaari toteutetaan jälleen ensi syksynä.
Juhlaristeily järjestetään tänä vuonna aamu- ja iltapäivätoiminnan kymmenvuotista taivalta kunnioittaen. Ajankohta on lauantai 20.9.2014

Ohessa linkki koulutuspäivän alustavaan kutsuun. Tarkempi ohjelma ilmoittautumisohjeineen lähetetään kuntiin toukokuun alussa.
Ilmoittautuminen avataan ESLU:n verkkosivuilla viikolla 21.

Share

Vantaan Liikkuvien koulujen Välituntimaraton

Välituntimaratoniin osallistui 22 Liikkuvaa koulua ja lähes 4 000 oppilasta. Kilpailun tulokset on laskettu, ja yhteiskilometrimäärä on huikea! Kaikkien osallistuneiden koulujen yhteenlasketut kilometrit olivat 28 589! Matkana tämä on Vantaalta Australiaan ja takaisin.

Lue lisää

Share

Vantaan luontokoulun kursseja syksyllä

Ennakkotietoa Vantaan luontokoulun alkusyksyn kursseista: 

Ötökkäkurssi
ti 2.9. klo 15-18

Kurkistus kasvien maailmaan – menetelmäkurssi kasveista
ma 15.9. klo 15-18

Molemmat kurssit on suunnattu opettajille ja kasvattajille ja ne ovat maksuttomia.

Lue lisää

Share

Työelämälähtöisyys lukiokoulutuksessa –hanke

Vantaan kaupunki on saanut Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoituksen vuoden mittaiseen (1.1.–31.12.2014) Työelämälähtöisyys lukiokoulutuksessa -hankkeeseen. Lukioissa toteutetaan haastatteluita ja kysely aiheeseen liittyen.

Lue lisää

Share