Vanhempainyhdistys VANTIS ry

 

Tule nyt mukaan VANTIS ry:n toimintaan.
Se on helppoa! Käy täyttämässä liittymislomake osoitteessa http://vantis.yhdistysavain.fi/liity-jaseneksi/ tai liity jäseneksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vantisry@gmail.com.

Mikä on Vantis?

VANTIS on Vantaankosken koulun yhteyteen syksyllä 2013 perustettu vanhempainyhdistys, jonka tavoitteena on määrätietoisesti toimia Vantaankosken koulun oppilaiden, vanhempien sekä koulun henkilöstön hyväksi

  • välittämällä tietoa vanhemmilta kouluun ja koulusta vanhemmille,
  • tarjoamalla vanhemmille laajan vertaisverkoston ja keskustelufoorumin oman koulun sekä myös muiden lähialueen koulujen vanhempien ja koulun henkilöstön kanssa
  • tarjoamalla mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa päätöksentekijöihin suoraan ja välillisesti Vanhempainliiton ja Vanvaryn verkostojen kautta.

Ennen kaikkea, Vantis on kasvava joukko Vantaankosken koulun vanhempia, jotka uskovat vahvasti, että nuorillemme on tärkeää nähdä meidän olevan aidosti kiinnostuneita heidän arkeensa liittyvistä asioista ja tietää meidän aktiivisesti olevan mukana kehittämässä kouluamme ja sen lähiympäristöä viihtyisämmäksi sekä turvallisemmaksi paikaksi elää ja opiskella.

Vantis ry on Suomen Vanhempainliitto ry:n sekä Vantaan vanhempainyhdistyksien alueyhdistys ry – VANVARY:n jäsen.

Yhteystiedot:

VANTIS ry
Puheenjohtaja Jani Huhtamella, 040 5353 728
vantisry@gmail.co
http://vantis.yhdistysavain.fi