Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu
Rekolan koulu
Palautetta WWW-sivustomme ylläpidolle
Kirjoittanut Administrator   
15.02.2010 18:57
calendar-bigKoulumme kotisivun oikeasta ylälaidasta kirjekuorimiukumauku-kuvakkeen takaa löytyy palautelomake ylläpidolle. Toivomme käyttäjien viestittävän tätä kautta huomioistaan sivuston ylläpidolle. Otamme mielellämme vastaan palautetta sivuston palveluista, kehittämisestä sekä mahdollisista toimimattomista linkeistä tai väärästä/vanhentuneesta informaatiosta. Myös sisältöä koskevat poisto/korjauspyynnöt välittyvät tätä kautta ylläpidon tietoon. Emme ole pahoillamme mahdollisista myönteisistä palautteistakaan.
 
Vanhempainyhdistyksen syysmarkkinat 27.10.
Kirjoittanut Markku Saarinen   
16.10.2012 18:46

Tervetuloa Rekolan koulun perinteisille Syysmarkkinoille lauantaina 27.10.2012 kello 10-13.

Markkinoilla on upea niin upea puffetti kuin leivonnaismyyntipöytä. Tule tekemään löytöjä kirppikselle ja kokeilemaan onneasi arpajaisissa sekä ruletissa. Tarjolla on myös grillimakkaraa kera mehun. Tällä tempauksella koulun Vanhempainyhdistys kerää varoja oppilaiden hyväksi stipendeihin, retkiin, välituntivälineisiin.

 
Rekolan koulun luokkia mukana Matikkatalkoissa
Kirjoittanut Markku Saarinen   
21.09.2014 20:16

Matikkatalkoot on valtakunnallinen matematiikkakilpailu ala-koulun 1-4 –luokkalaisille, jossa innostus ratkaisee osaamisen ohella. Pelaamalla opitaan lisää! Kilpailuaika on 15.9.-15.12.2014. Kaikki osallistujat saavat suomalaisen 10monkeys Math World –matematiikan oppimissovelluksen maksutta käyttöönsä talkoiden ajaksi Fronter-ympäristössä. Pelaamalla Matikkatalkoiden aikana 15.9 – 15.12.2014, voi voittaa upeita viikkopalkintoja. Viikkopalkinnot arvotaan 10 aktiivisimman, eli eniten pisteitä keränneen luokan kesken viikoittain. Joulukuussa parhaiden luokkien kesken arvotaan upeita pääpalkintoja.

Rekolan koulun kaksi luokkaa, 3B ja 4A, ovat keränneet pisteitä loistavasti ensimmäisten kilpailuviikkojen aikana. Vantaan kouluista olemme osallistuneet aktiivisimmin matikkapelin pelaamiseen. Lue lisää Matikkatalkoista ja seuraa luokkiemme pistesaaliita täältä.

Tiedoksi: Viikon 39 viikkopalkinnon matikkatalkoissa voitti Rekolan 3B-luokka! Palkinto oli 2 kpl Easy scope mikroskooppeja. Easy scope on erittäin helppokäyttöinen ja tarkka mikroskooppi, joka voidaan liittää USB:n kautta tietokoneeseen. Se soveltuu sekä yksilö- että ryhmätyöskentelyyn. Mikroskoopilla voi tutkia eri materiaalien eroja, hyönteisiä, jne. Se suurentaa max 43 kertaisesti. Easy Scopella voi ottaa valokuvia ja 30 sekunnin videoita. 3B-luokka taistelee edelleen 5. sijalla n. 1600 matikkatalkoissa kisaavan koululuokan joukossa pistemäärällä 47000.

Viimeksi päivitetty 30.09.2014 15:58
 
3B-luokka kymmenen parhaan joukossa matikkatalkoissa
Kirjoittanut Administrator   
02.01.2015 15:58

talkoidenparhaatkymmenen

Matikkatalkoisiin 2014 on osallistunut Suomessa noin 2484 luokan yli 80’000 alakoulun oppilasta 15. syyskuuta lähtien. Talkoissa pelattiin 10monkeys Math World –peliä. Vantaalta kisailuun osallistui 31 koulusta 147  luokkaa (1.-4.). Rekolan koulun 3B-luokka oli kisassa 9. sijalla, kun kisa päättyi maanantaina 15.12. Kisaa käytiin kolme kuukautta. Kaikki nämä kuukaudet 3B-luokka pysytteli 10 parhaan joukossa!  3B-luokka on lisäksi ainut luokka Vantaalta, joka on sadan parhaan joukossa. Rekolan koulun 4B oli 124. sijalla ja siis toiseksi paras Vantaalla. Kymmenen parasta luokkaa osallistuu pääpalkintojen jakoon. Kolmesta pääpalkinnosta yksi meni kisan parhaalle luokalle Sieviin. Toinen pääpalkinto arvottiin parhaiden kymmenen joukosta ja se meni Ulvilaan. Yksi pääpalkinto jaetaan hakemusten perusteella tammikuussa 2015. Rekolasta lähti kolmisivuinen perustelu kolmannen mobiililuokan voittamiseksi. Hakemuksessa arvioitiin itse käytettyä peliä ja kisajärjestelyjä, sekä annettiin runsaasti myös kehitysideoita. Koko kisan ajan annoimme palautetta ja parannusehdotuksiakin. Joitakin niistä toteutettiin jo kisan aikana.  Rekolassa jäämme jännäämään, mihin raati kolmannen pääpalkinnon osalta päätyy, ja miten tuomaristo suhtautuu osaksi kehittelytarpeitakin sisältäviin perusteluihimme.

 
Kouluviesti lukuvuodelle 2012-13 julkaistu
Kirjoittanut Markku Saarinen   
01.09.2012 21:12

kouluviesti2012BkuvaC

HUOM! Syksyn kouluviestiin oli pujahtanut painovirhe. Kevääksi suunniteltu lauantaityöpäivä on 23.3. (ei 30.3) eli pääsiäismyyjäisten yhteydessä. Korvaava vapaapäivä on pe 10.5. Tämä esitys vaatii vielä opetuslautakunnan käsittelyä.

Uusin kouluviesti on luettavissa jo nyt  koulumme www-sivulta (vasen laita, tärkeitä linkkejä kohdasta ja tästä linkistä ) ja viikolla 36 koteihin jaettavana paperiversiona. Alkaneen lukuvuoden keskeisenä tavoitteenamme on toimenpideohjelman toteutumiseen liittyen pienryhmien, joustavien opetusjärjestelyjen ym. suunnitteleminen siten, että oppilaat saavat tarvitsemansa tuen lähikoulussaan. Toisena strategisena tavoitteena kaikissa Vantaan peruskouluissa on kestävä kehitys. Meillä se merkitsee energiansäästöä sekä sekajätteen määrän vähentämistä.

Syyslukukauden suurin ponnistuksemme on koulun 100-vuotisjuhlavuoteen liittyvät tapahtumat sekä juhlallisuudet. Niistä tiedotamme myöhemmin erikseen, mutta ennakkotietona seuraavaa: 15.9. vietämme kodin ja koulun yhteistyöpäivän merkeissä pajapäivää. Huoltajat ovat silloin tervetulleita tutustumaan koulun toimintaan. Marraskuun 5.-6. päivinä on juhlavuoden oppilas/luokkakuvaukset. Joulukuun alkupäivät ovat juhlatapahtumia pullollaan. Oppilaille on juhlaruokailu ja 100v-juhlatilaisuus. Juhlavuoden pääjuhla on  5.12. Sen jälkeen pidämme pidennetyn itsenäisyyspäiväloman. Syyskauden aikana on suunnitteilla myös konsertti ja ennen joululoman alkua juhlavuoden muistelotapahtuma joululauluineen. Hyvää alkanutta syyslukukautta kaikkiin koteihin.

Viimeksi päivitetty 12.09.2012 16:14
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 2 / 10

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjaudu