Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu
Syksyinen sää suosi syysmarkkinoita Tulosta
Kirjoittanut Markku Saarinen   
27.10.2012 19:55

poniratsastus

Perinteeksi muodostunut poniratsastus kiehtoi jälleen lauantaina syysmarkkinoilla Rekolan koululla kävijöitä. Koulun vanhempainyhdistyksen perinteeksi muodostuneet markkinat tarjosivat tuttuja juttuja puffettimyynnistä kirpputoriin ja rulettiin. Kiitos Vanhempainyhdistykselle markkinoiden junailusta ja markkinavieraille ostoksista! Näin varmistamme sen, että koulun Vanhempainyhdistys voi jatkossakin tukea koulua monella eri tavoin. Katso kuvia markkinoilta artikkelin loppuosasta.

Lue lisää...
 
Rekolan koululla WAU! -kerho Tulosta
Kirjoittanut Markku Saarinen   
26.10.2012 15:23

jumppaa

Rekolan koululla toimii ilmainen WAU! -kerho 2.-5. luokkalaisille maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14.15-15.15. Kerho on suunnattu pääasiassa niille lapsille, jotka eivät vielä ole löytäneet itselleen sopivaa liikuntaharrastusta. Kerhoon voi tulla tutustumaan ilman ilmoittautumista. Ilmoittautua voi WAU:n sivujen kautta tai ohjaajalta saatavalla paperisella ilmoittautumiskaavakkeella.Tervetuloa mukaan!

Lisää tietoa osoitteesta http://www.wau-ry.fi/Kerhotjailmoittautuminen/Kerhonsivu/tabid/119/Default.aspx?group=7062  ja liikuntakoordinaattori Minsku Eklundilta, 040-5384599, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 
HalloweenDiscoa ja syysmarkkinoita odotellessa Tulosta
Kirjoittanut Markku Saarinen   
17.10.2012 17:57

halloweendiscomainosb

Koulumme juhlavuosi on sisältänyt lukuisan joukon erilaisia tapahtumia. Olemme pyrkineet tarjoamaan tämän päivän oppilaillemme kokemuksia, jotka jäävät ehkä lähtemättömästikin mieleen. Ainakin he tulevat muistamaan sen, että koulu täytti 100 vuotta ja monissa tilanteissa asia tuli esiin.

Syysloman jälkeen Rekolan koulun oppilailla alkaa HalloweenDiscon odotus. Mainonta käynnistettiin tänään huomiotaherättävin, "oppilaankorkuisin" julistein. Discolla kerätään varoja leirikoulutoimintaan, mutta se lienee samalla yksi oppilaiden eniten odottamista juhlavuoden tapahtumista. Pienemmille oppilaille on omansa ja isommille myöhäisempi discoiluajankohta. Ohessa on monenlaista muutakin ohjelmaa. Jo discomainosten ja halloweenkoristeiden suunnittelu sekä toteutus ovat tuoneet oppilaille riemukasta lisäväriä syksyn pimeyteen. On ilo nähdä heidä spontaania aktiivisuutta ja innostusta järjestelyjen suhteen.

Koulun syysmarkkinat ajoittuvat runsaan viikon päähän. Se on koulumme Vanhempainyhdistyksen vuotuinen suurponnistus. Vanhempainyhdistys järjesti ensimmäiset kevätmyyjäiset jo vuonna 1993 ja näin luokkatoimikunnat ovat voineet kartuttaa varojaan. Jo perinteeksi muodostuneilla syysmarkkinoilla on kerätty varoja itse yhdistyksen toimintaa varten. Tuotosta jaetaan joka kevät stipendirahaa kahdelle oppilaalle jokaiselta luokalta. Saaduilla varoilla avustetaan leirikouluun ja luokkaretkille lähteviä luokkia ja järjestetään erilaisia tempauksia. Välituntien iloksi on hankittu esim. hyppynaruja ja jalkapalloja. Vuosien saatossa Vanhempainyhdistyksen tuella on hankittu koululle mm. piano, videotykki l. dataprojektori, atk-välineitä ja savenpolttouuni. Lisäksi yhdistys on tukenut koululla toimivia kerhoja ja jumppasirkustoimintaa. Voimme vaan toivoa, että juhlavuodenkin syysmarkkinat ovat tuottoisat ja saamme tätäkin kautta lisäpanostusta "talouskurimuksessa" toimivan koululaitoksen toimintaan.

Viimeksi päivitetty 17.10.2012 18:08
 
Prinssi löysi Ruususen ennen syyslomalle lähtöä Tulosta
Kirjoittanut Markku Saarinen   
17.10.2012 16:42

teatteriasyksyll2012

Koulumme juhlavuotta juhlistettiin 17.10. teatteriesityksellä Miten prinssi löysi Ruususen? Kaikkihan me tunnemme tarinan prinsessa Ruususesta, mutta mitä tiedämme prinssi Uljaasta, joka saa lopulta prinsessan ja puolivaltakuntaa? Mitä tapahtui prinssille sitä ennen? Kävikö sankariksi ryhtyminen noin vain? Esitys kertoi epävarman prinssi Uljaan matkasta viisaaksi hallitsijaksi ja reippaaksi prinssiksi, joka osaa vaikka herättää uneen taiotun prinsessan. Jokaisella sankarilla on unelmia ja pelkoja. Sankarin tehtävä on olla huomaavainen muita kohtaan.

Esitys oli IdeaTeatterin tuotantoa. Kaikista rooleista vastasi Thomas Dellinger. Näytelmään kuuluu lisäaineistoa, jonka avulla luokat voivat esityksen jälkeen mm. pohtia, miten ihmiset voivat viisaasti olla huomaavaisia toisilleen ihan tavallisessa arjessa.

Teatteripäivän jälkeen olikin vuorossa ansaittu syysloma, minkä jälkeen juhlavuoden päätapahtumien järjestelyissä koittaa loppukirin aika.

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 6 / 13
Tiedotteita
Rekolan koulu

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjauduvk. 38SYYSKUU2019

 
SUNNUNTAI
22
Mauri

Oppilastöitä

MIELIPITEESI ?

Paras ajankohta vanhempainillalle olisi?