Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu Uutisia
6B-luokka Leirikoulussa Metsätähdessä
Kirjoittanut Administrator   
13.09.2009 13:30

Rekolan koulun 6B-luokka vietti huikean leirikouluviikon (vko36) Turun saaristossa leirikoulu Metsätähdessä. Tässä on oppilaiden kirjoittama leirikoulupäiväkirja sekä muutamia kuvia leiriltä. Lisää kuvia löytyy koulumme kotisivun kuvagalleriasta.

uutinen6bleirikoulu

Päivä 1

Tulimme kouluun n. klo. 8.00. Pakkasimme laukut bussiin ja lähdimme kohti Leirikoulu Metsätähteä. Takarivin tytöillä oli bileet ! Puolivälissä matkaa pysähdyimme Teboil Kivihoviin. Opettajat söivät pullaa ja oppilaat ostivat paljon karkkia. Kun saavuimme leirikoulu Metsätähteen laukut lastattiin peräkärryyn ja me kävelimme ison mäen ylös:( yhyy .  Veimme kamat huoneisiin ja meille ei jäänyt aikaa asettautua huoneeseen, koska meidät kutsuttiin lipunnostoon torvella. Lipun noston jälkeen menimme huoneisiimme ja meillä oli jonkun aikaa vapaa- aikaa ja asettautua huoneisiimme. Aika moni alkoi mässätä ja ravata muiden huoneissa. Pihalla oli trampoliini, koripallokori ja jalkapallo maali. Sen jälkeen lähdimme kalliolaskeutumisen teoriaan ja kuivaharjoitteluun. Sen jälkeen oppilaat jotka halusivat laskeutua alas kalliolta laskeutuivat ja muut katsoivat, kunnes lähdimme huoneisiin. Sitten oli vapaa-aikaa jonkun aikaa, ja sen jälkeen olikin ruokailu. Ruokana oli makkarakeittoa ja sai ottaa myös kiisseliä jälkiruoaksi. Sen jälkeen oli kioski ja sai olla ulkona tai sisällä. Sen jälkeen oli vähäsen vapaa aikaa. Sitten alkoi iltanuotio, jossa lauloimme, leikimme ja paistoimme itse lettuja. Sitten menimme uimaan, saunomaan, kylpytynnyriin ja hypimme mereen laivan katolta. Illalla menimme sisälle ja kävimme suihkussa sen jälkeen menimme nukkumaan.

Kirjoittanut huoneen 1 asukkaat

Päivä 2

Aamupala oli klo 8.30, mutta herättiin paljon sitä ennen. Aamupalan jälkeen oli lipunnosto ja sitten jatkettiin takomisella, huopatöillä yms. Seuraavaksi vanhojen soitinten asiantuntija tuli esittelemään vanhoja soittimia, ja saimme kaikki tehdä omat ruokopillit. Sitten vähän vapaa-aikaa jonka jälkeen mentiin syömään. Ruoan jälkeen jakauduttiin kahteen ryhmään, toinen ryhmä meni melomaan ja soutelemaan, ja toinen harjoittelemaan veneen ohjaamista ja pelastussolmuja. Päivällinen oli klo 16.00. Klo 18.00 alkoi iltanuotio, paistettiin makkaraa ja esiteltiin näytelmiä. Illalla uitiin, saunottiin, oltiin kylpytynnyrissä ja suihkussa. Sitten tultiin sisälle ja sitten iltakomento.

Kirjoittanut huoneen 2 asukkaat

Päivä 3

Aamu alkoi taas normaalisti. Heräsimme n. 7.45. Aamupala oli sama kuin eilen. Sen jälkeen toiminta alkoi ympäristökoululla. Meidän piti lajitella jätteitä kilpailun muodossa. Sitten oli tietovisa lajitteluun koskevista asioista. Koko homma kesti noin suunnilleen 3 tuntia. Ruoka oli n. 12.00. Ruokana oli kalakeittoa. Se oli pahaa. Sitten ohjelmaan kuului meripelastuskurssi. Ensin oli teoriaa ja kuivaharjoittelua. Katsoimme viiden minuutin pituisen elokuvan pätkän missä miehet joutuivat merihätään. Laitoimme pelastusliivit päälle ja hyppäsimme mereen vaatteet päällä, pienen kuivaharjoittelun jälkeen. Pelastauduimme pelastuslauttaan joka oli kiinni laivassa. Osa oppilaista testasi kuivapukuja(kelluntapukuja) jotka kelluivat. Vesi oli tänään 18 celciusta. (kylmää). Illalla paistoimme tikkupullia. Vapaa aikaa oli joku parisen tuntia. Lauloimme yhteislauluja jotain helppoja karaoke biisejä. Aikaa jäi vielä tunti ennen ns. nukkumaanmenoa.

Kirjoittanut huoneen 3 asukkaat

uutiskuva26b

Päivä 4

Aamutorvi soi klo.8.30. Sitten söimme aamupalaa. Sen jälkeen menimme lipun nostoon ja leiriohjaaja kertoi jotain. Sen jälkeen oli ensiapukurssi, se oli kivaa ja mielenkiintoista. Söimme lounaan sen jälkeen, ruokana oli kalapihvejä ja perunaa. Sen jälkeen teimme omatekoiset lautat, A -ryhmä teki kaisloista ja B uimaliiveistä, Se oli todella hauskaa. Taas oli ruoka, ruokana oli Spagettikeittoa. Se oli herkullista! Sitten oli vapaa-aikaa. Torvi soi taas. Lähdimme lenkille, se oli kivaa. Ja lenkin jälkeen menimme Puujalka kilpailuun. Voittajat palkittiin mitaleilla. Sen jälkeen menimme iltanuotiolle. kokeilimme kaikua, leikimme leikkejä ja käristimme makkaraa. Sen jälkeen oli uintia ja saunontaa, vesi oli kylmää ja suolaista. Saunassa oli kuumaa. Sen jälkeen oli vapaa-aikaa rutkasti! Mutta hetken päästä oli SIIVOUSTA. Sen jälkeen lauloimme iskelmää. Päivä oli hauska.

Kirjoittanut huoneen 4 asukkaat

Päivä 5

Aamulla herättiin klo 08.00. Sitten oli aamupala, josta lipunnostoon. Lipunnoston jälkeen oli sammutusteoria ja sitten sammutuspeitteellä ja vaahtosammuttimella sammuttamista. Sitten oli ruokailu jossa oli kinkkukiusausta ruokana. Ruuan jälkeen oli huoneen siivous ja tavaroiden pakkaus. Lopuksi oli lipunlasku jossa oli mm. palkintojen jakoa. Sitten oli kotiinlähdön aika. Oli mukava viikko.

Kirjoittanut huoneen 6 asukkaat

Viimeksi päivitetty 13.09.2009 16:06
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 10 / 10

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjauduvk. 37SYYSKUU2019

 
SUNNUNTAI
15
Sirpa

MIELIPITEESI ?

Paras ajankohta vanhempainillalle olisi?