Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu Tiedotteet/uutiset Ajankohtaista Tietotekniikan Tuki ry tiedottaa
Tietotekniikan Tuki ry tiedottaa
Kirjoittanut Administrator   
30.09.2009 10:32

Rekolan koulun oppilaiden vanhempien yli 20 vuotta sitten perustaman yhdistyksen tavoitteena on  koulumme TVT/ATK- opetuksen kehittäminen. Tuki ry pyrkii pitämään esillä tietoteknisten taitojen tärkeyttä, avustaa koulumme tietoteknisten mahdollisuuksien kehittämisessä, huoltaa koulumme tietokoneita ja niiden ohjelmallisia päivityksiä, antaa koululle asiantuntija-apua atk-asioissa, järjestää kaikille avoimia tietotupailtoja, avustaa taloudellisesti atk-hankinnoissa yms. Kahdessakymmenessä vuodessa on päästy siihen, että koulussamme hyrisee nyt valtaosin leasing-koneet (42 kpl); atk-tuen huoltoa tarvitaan vain ns. vanhemman konekannan (23kpl) osalta. Suurimpana haasteena on luokkiin jääneiden vanhemman sarjan koneiden ylläpito; niiden osalta ei enää kaupungin huoltoa saada.

Tuki ry on hankkinut lähivuosina koululle mm. uuden värikirjoittimen, hyvänlaatuisen digikameran, piirtopöydän  ja kaksi weppikameraa. CD/DVD-levyjä, muistitikkuja  yms. pienempää hankitaan vuosittain. Ajankohtaista olisi saada atk-luokan koneisiin kuulokkeita. Haasteeksi voidaan ottaa myös Lego Mindstorms rakenteluvälineiden hankinta ja sen käyttöön perehtyminen. Hankintoihin vaikuttaa mm. vuosittainen kannatusjäsenmaksujen saaminen.

Tuki ry toivookin, että mahdollisimman moni oppilaiden kodeista voisi tukea yhdistyksen toimintaa maksamalla vapaaehtoisen perhekohtaisen kannatusjäsenmaksun (10 euroa) Rekolan koulun tietotekniikan tuki ry:n Sampopankin tilille. Viestikohtaan maininta kannatusjäsenmaksu ja sukunimi. Asiasta on lähtenyt  tiedote myös paperiversiona koteihin, mistä selviää tarkemmat tilitiedot ja yhdistyksen hallinto.

Viimeksi päivitetty 30.09.2009 17:44
 

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjauduvk. 39SYYSKUU2019

 
MAANANTAI
23
Mielikki

MIELIPITEESI ?

Paras ajankohta vanhempainillalle olisi?