Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu Tiedotteet/uutiset Tapahtumia Rasti 6: Matonpesupaikan ja Matarin uimarannan läheinen kuntoilupuisto
Rasti 6: Matonpesupaikan ja Matarin uimarannan läheinen kuntoilupuisto
Kirjoittanut Markku Saarinen   
05.04.2014 18:54

Sijaintinne on nyt osapuilleen: (60°19'57.4"N 25°05'28.1"E) (60.332604, 25.091152)

A) Kuvatkaa ryhmänne voimailemassa matonpesupaikan ja Matarin uimarannan läheisyydessä sijaitsevien, uusien kuntoilulaitteiden parissa. Kuvat Padlet-seinälle tai kännykkään.

B) Vapaaehtoinen extratehtävä: Mikä koski sijaitsee noin 1800 metrin päässä läheisestä Matarinkoskesta alajuoksulle päin? Vastaus löytyy alla olevasta lisätietoa sisältävästä tekstistä. Kysytyn kosken nimi ilmoitetaan rastin toisen QR-koodin avulla tekstiviestinä. Kirjoita tekstiviestiin rastin numero 6, kosken ja ryhmän nimi (esim. rasti 6, Valkeakoski, 6a1).

Jos olet etenemässä 6. tai 7. rastilta kohti 10., 11. tai 12. rastia, voit käyttää kartan reittiä, mikä vie sähkölinjan alla pururadan kautta Rekolantielle!

Tiesitkö: Matarinkoski on Keravanjoen noin 600 metriä pitkä koskialue, jolla on putouskorkeutta viitisen metriä. Paikka sijaitsee Vantaan Matarin ja Päiväkummun rajalla, lähellä Sipoon Myraksen asuinaluetta. Matarinkosken rannat ovat virkistysaluetta ja kosken alapuolella on yleinen uimaranta sekä maalle sijoitettu viemäröity matonpesupaikka. Matarinkoskelta 800 m alajuoksulle on Pikkukoski ja siitä edelleen kilometrin päässä Hanalan koski. Keravanjoen savisamennus on voimakkaimmillaan kevättulvan aikaan ja voimakkaiden sadejaksojen jälkeen syksyllä. Kirkkaimmillaan vesi on kesän poutajaksoina ja talven pakkaskausina. Lähde: http://bit.ly/1fK71xH . Matarin uimarannan leikkipuistoon, Joukontielle, kiipeilemään tulevia lapsia odottaa karu näky. Hieno puinen laiva on kadonnut ja sen tilalle on tuotu aikuisten kuntoiluvälineitä. Mitä on tapahtunut lasten leikkivälineille? – Ne on poistettu turvallisuusnormien vuoksi. Vesistöjen lähelle sijoittuvat leikkialueet pitää aidata, eikä tässä ollut aitaa. Lähde: http://bit.ly/OjtBCq .

Viimeksi päivitetty 11.04.2014 20:27
 

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjauduvk. 34ELOKUU2019

 
PERJANTAI
23
Signe, Varma

MIELIPITEESI ?

Paras ajankohta vanhempainillalle olisi?