Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu Uutisia HalloweenDiscoa ja syysmarkkinoita odotellessa
HalloweenDiscoa ja syysmarkkinoita odotellessa
Kirjoittanut Markku Saarinen   
17.10.2012 17:57

halloweendiscomainosb

Koulumme juhlavuosi on sisältänyt lukuisan joukon erilaisia tapahtumia. Olemme pyrkineet tarjoamaan tämän päivän oppilaillemme kokemuksia, jotka jäävät ehkä lähtemättömästikin mieleen. Ainakin he tulevat muistamaan sen, että koulu täytti 100 vuotta ja monissa tilanteissa asia tuli esiin.

Syysloman jälkeen Rekolan koulun oppilailla alkaa HalloweenDiscon odotus. Mainonta käynnistettiin tänään huomiotaherättävin, "oppilaankorkuisin" julistein. Discolla kerätään varoja leirikoulutoimintaan, mutta se lienee samalla yksi oppilaiden eniten odottamista juhlavuoden tapahtumista. Pienemmille oppilaille on omansa ja isommille myöhäisempi discoiluajankohta. Ohessa on monenlaista muutakin ohjelmaa. Jo discomainosten ja halloweenkoristeiden suunnittelu sekä toteutus ovat tuoneet oppilaille riemukasta lisäväriä syksyn pimeyteen. On ilo nähdä heidä spontaania aktiivisuutta ja innostusta järjestelyjen suhteen.

Koulun syysmarkkinat ajoittuvat runsaan viikon päähän. Se on koulumme Vanhempainyhdistyksen vuotuinen suurponnistus. Vanhempainyhdistys järjesti ensimmäiset kevätmyyjäiset jo vuonna 1993 ja näin luokkatoimikunnat ovat voineet kartuttaa varojaan. Jo perinteeksi muodostuneilla syysmarkkinoilla on kerätty varoja itse yhdistyksen toimintaa varten. Tuotosta jaetaan joka kevät stipendirahaa kahdelle oppilaalle jokaiselta luokalta. Saaduilla varoilla avustetaan leirikouluun ja luokkaretkille lähteviä luokkia ja järjestetään erilaisia tempauksia. Välituntien iloksi on hankittu esim. hyppynaruja ja jalkapalloja. Vuosien saatossa Vanhempainyhdistyksen tuella on hankittu koululle mm. piano, videotykki l. dataprojektori, atk-välineitä ja savenpolttouuni. Lisäksi yhdistys on tukenut koululla toimivia kerhoja ja jumppasirkustoimintaa. Voimme vaan toivoa, että juhlavuodenkin syysmarkkinat ovat tuottoisat ja saamme tätäkin kautta lisäpanostusta "talouskurimuksessa" toimivan koululaitoksen toimintaan.

Viimeksi päivitetty 17.10.2012 18:08
 

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjauduvk. 34ELOKUU2019

 
SUNNUNTAI
25
Loviisa

MIELIPITEESI ?

Paras ajankohta vanhempainillalle olisi?