Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu Ajankohtaista Kouluviesti lukuvuodelle 2012-13 julkaistu
Kouluviesti lukuvuodelle 2012-13 julkaistu
Kirjoittanut Markku Saarinen   
01.09.2012 21:12

kouluviesti2012BkuvaC

HUOM! Syksyn kouluviestiin oli pujahtanut painovirhe. Kevääksi suunniteltu lauantaityöpäivä on 23.3. (ei 30.3) eli pääsiäismyyjäisten yhteydessä. Korvaava vapaapäivä on pe 10.5. Tämä esitys vaatii vielä opetuslautakunnan käsittelyä.

Uusin kouluviesti on luettavissa jo nyt  koulumme www-sivulta (vasen laita, tärkeitä linkkejä kohdasta ja tästä linkistä ) ja viikolla 36 koteihin jaettavana paperiversiona. Alkaneen lukuvuoden keskeisenä tavoitteenamme on toimenpideohjelman toteutumiseen liittyen pienryhmien, joustavien opetusjärjestelyjen ym. suunnitteleminen siten, että oppilaat saavat tarvitsemansa tuen lähikoulussaan. Toisena strategisena tavoitteena kaikissa Vantaan peruskouluissa on kestävä kehitys. Meillä se merkitsee energiansäästöä sekä sekajätteen määrän vähentämistä.

Syyslukukauden suurin ponnistuksemme on koulun 100-vuotisjuhlavuoteen liittyvät tapahtumat sekä juhlallisuudet. Niistä tiedotamme myöhemmin erikseen, mutta ennakkotietona seuraavaa: 15.9. vietämme kodin ja koulun yhteistyöpäivän merkeissä pajapäivää. Huoltajat ovat silloin tervetulleita tutustumaan koulun toimintaan. Marraskuun 5.-6. päivinä on juhlavuoden oppilas/luokkakuvaukset. Joulukuun alkupäivät ovat juhlatapahtumia pullollaan. Oppilaille on juhlaruokailu ja 100v-juhlatilaisuus. Juhlavuoden pääjuhla on  5.12. Sen jälkeen pidämme pidennetyn itsenäisyyspäiväloman. Syyskauden aikana on suunnitteilla myös konsertti ja ennen joululoman alkua juhlavuoden muistelotapahtuma joululauluineen. Hyvää alkanutta syyslukukautta kaikkiin koteihin.

Viimeksi päivitetty 12.09.2012 16:14
 

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjauduvk. 34ELOKUU2019

 
SUNNUNTAI
25
Loviisa

MIELIPITEESI ?

Paras ajankohta vanhempainillalle olisi?