Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu Ajankohtaista Tärkeää Wilma-järjestelmän käyttäjille
Tärkeää Wilma-järjestelmän käyttäjille
Kirjoittanut Administrator   
24.02.2010 15:57
Syksyllä 2009 käyttöön otettu Wilma-järjestelmä vaatii huoltajilta aktiivisuutta tai pientä omien asetusten hienosäätöä. Wilman pikaviestien seuraaminen edellyttää aktiivista järjestelmässä käyntiä omia tunnuksia käyttäen. Järjestelmä toimii mainiosti pikaviestien ja tiedotteiden jakelukanavana vain, jos huoltajat joko käyvät päivittäin  tarkistamassa järjestelmään kirjatut tiedot ja/tai varmistavat kotikoneeltaan käsin Wilman viestiasetukset kohdasta muutamalla rastituksella, että Wilmasta lähtee automaattisesti ilmoitus myös käyttäjän sähköpostiin sinne tulleesta uudesta merkinnästä. Näin huoltaja saa varmistetusti ajankohtaiset pikatiedotteet sekä mm. luvattomien poissaolojen tiedot ilman viivettä. Nämä viestiasetuksien muutokset on huomattavalla osalla huoltajista tekemättä. HUOMAA: kaikista järjestelmään lisätyistä merkinnöistä ei kuitenkaan välity tietoa sähköpostitse, joten aktiivinen Wilmassa käyminen on silti tarpeen. Jos huoltajat haluavat ilmoitukset Wilma-merkinnöistä kahteen sähköpostiosoitteeseen tai jos järjestelmän toimivuudessa on muita ongelmia, ottakaa pikimmiten yhteys koulumme kansliaan (ma, ti tai pe). Useilla oppilailla on mm. kuittaamattomia poissaoloja, minkä vuoksi  huoltajien toivotaan aktivoituvan ko. järjestelmän käytössä. Osalla huoltajilla on myös vanhentuneita sähköpostiosoitteita Wilma-järjestelmässä. Muuttuneet yhteystiedot voi itse korjata Wilman asetuksista.
Uutena ominaisuutena Wilmaan on tullut lapsen poissaolosta etukäteen ilmoittaminen. Poissaoloilmoituksen voi aina tehdä vain seuraavalle päivälle ja se on mahdollista vasta klo 14 jälkeen. Käyttäen tätä uutta ilmoitustapaa, luokan vaihto-opettajatkin tietävät poissaolon, eivätkä merkitse oppilasta luvatta poissaolleeksi. Tämä on suositeltava tapa toimia, sillä opettajille tulee pikaviestejä runsaasti ja näin ollen sitä kautta poissaoloilmoitus saattaa hukkua viestien joukkoon.
Muistakaa olla myös huolellisia viestien kirjoittamisessa. Jos opettaja on lähettänyt kaikille luokan huoltajille yhteisen viestin ja vastaat siihen, oletuksena on, että vastaus näkyy kaikille muillekin huoltajille. Jos asiasi on kuitenkin yksityisluonteinen, valitse vastaanottajaksi pelkästää alkuperäisen viestin lähettäjä eli opettaja.
Ohjeita Wilman käytöstä huoltajille löytyy myös tästä linkistä .
Viimeksi päivitetty 30.08.2010 08:37
 

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjauduvk. 34ELOKUU2019

 
SUNNUNTAI
25
Loviisa

MIELIPITEESI ?

Paras ajankohta vanhempainillalle olisi?