Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu
Rekolan koulu
Koulun kevättiedote 2013
Kirjoittanut MS   
27.05.2013 18:21

Viimeisten päivien tapahtumat on merkitty kotisivun tapahtumakalenteriin. Wilmassa on viestitetty viimeisten päivien lukujärjestyksistä. Perjantain kevätkirkossa klo 9 on runsaasti tilaa myös huoltajille; Tervetuloa laulamaan suvivirttä kanssamme! Kulkue kirkkoon lähtee koululta klo 8.40. Lauantain kevätjuhlaan on varattu salissa erityisesti paikkoja ensimmäisten ja kuudensien luokkien huoltajille klo 8.30 ja klo 10.00.

Tiedoksi: Wilma on suljettuna 3.6.-4.8. Asiointi koulun suuntaan tapahtuu tuona aikana koulun kanslian kautta parhaiten klo 9-13 välillä. Koulusihteeri on paikalla ma, to ja pe. Kanslia lomailee 21.6.-28.7. Rehtorin ja koulusihteerin tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Ensi syksynä uusi lukuvuosi alkaa ti 13.8. klo 9-12. Syyslukukausi päättyy pe 20.12.2013. Syysloma to 17.10 - pe 18.10.2013 ja joululoma la 21.12.2013 - 6.1.2014. Talvilomaa vietämme viikolla 8.  Kevätlukukausi vuoden kuluttua päättyy la 31.5.2014.

Kiitos yhteistyöstä kuluneena lukuvuonna ja oikein rentouttavaa kesää kaikkiin koteihin. Tv. Rehtori ja henkilökunta.

PS. Juhlajulkaisu saapuu painosta tällä viikolla. Informoimme sen saatavuudesta näillä kotisivuillamme lähipäivinä.

Viimeksi päivitetty 27.05.2013 18:36
 
Tärkeää Wilma-järjestelmän käyttäjille
Kirjoittanut Administrator   
24.02.2010 15:57
Syksyllä 2009 käyttöön otettu Wilma-järjestelmä vaatii huoltajilta aktiivisuutta tai pientä omien asetusten hienosäätöä. Wilman pikaviestien seuraaminen edellyttää aktiivista järjestelmässä käyntiä omia tunnuksia käyttäen. Järjestelmä toimii mainiosti pikaviestien ja tiedotteiden jakelukanavana vain, jos huoltajat joko käyvät päivittäin  tarkistamassa järjestelmään kirjatut tiedot ja/tai varmistavat kotikoneeltaan käsin Wilman viestiasetukset kohdasta muutamalla rastituksella, että Wilmasta lähtee automaattisesti ilmoitus myös käyttäjän sähköpostiin sinne tulleesta uudesta merkinnästä. Näin huoltaja saa varmistetusti ajankohtaiset pikatiedotteet sekä mm. luvattomien poissaolojen tiedot ilman viivettä. Nämä viestiasetuksien muutokset on huomattavalla osalla huoltajista tekemättä. HUOMAA: kaikista järjestelmään lisätyistä merkinnöistä ei kuitenkaan välity tietoa sähköpostitse, joten aktiivinen Wilmassa käyminen on silti tarpeen. Jos huoltajat haluavat ilmoitukset Wilma-merkinnöistä kahteen sähköpostiosoitteeseen tai jos järjestelmän toimivuudessa on muita ongelmia, ottakaa pikimmiten yhteys koulumme kansliaan (ma, ti tai pe). Useilla oppilailla on mm. kuittaamattomia poissaoloja, minkä vuoksi  huoltajien toivotaan aktivoituvan ko. järjestelmän käytössä. Osalla huoltajilla on myös vanhentuneita sähköpostiosoitteita Wilma-järjestelmässä. Muuttuneet yhteystiedot voi itse korjata Wilman asetuksista.
Uutena ominaisuutena Wilmaan on tullut lapsen poissaolosta etukäteen ilmoittaminen. Poissaoloilmoituksen voi aina tehdä vain seuraavalle päivälle ja se on mahdollista vasta klo 14 jälkeen. Käyttäen tätä uutta ilmoitustapaa, luokan vaihto-opettajatkin tietävät poissaolon, eivätkä merkitse oppilasta luvatta poissaolleeksi. Tämä on suositeltava tapa toimia, sillä opettajille tulee pikaviestejä runsaasti ja näin ollen sitä kautta poissaoloilmoitus saattaa hukkua viestien joukkoon.
Muistakaa olla myös huolellisia viestien kirjoittamisessa. Jos opettaja on lähettänyt kaikille luokan huoltajille yhteisen viestin ja vastaat siihen, oletuksena on, että vastaus näkyy kaikille muillekin huoltajille. Jos asiasi on kuitenkin yksityisluonteinen, valitse vastaanottajaksi pelkästää alkuperäisen viestin lähettäjä eli opettaja.
Ohjeita Wilman käytöstä huoltajille löytyy myös tästä linkistä .
Viimeksi päivitetty 30.08.2010 08:37
 
Käyttäjäsitoumukset ja kuvausluvat
Kirjoittanut Administrator   
21.02.2010 19:47
Oppilailta ja henkilökunnalta edellytetään koulun tietokoneiden ja opetusverkon käyttämiseksi käyttäjäsitoumukset.  Henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen saaminen edellyttää käyttösääntöjen hyväksymistä. Hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla käyttäjäsitoumus. Saadessaan henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat koulun tietokoneiden ja opetusverkon käyttöön, oppilas sitoutuu noudattamaan eriteltyjä käyttösääntöjä. Näistä säännöistä löytyy esittely koulumme kotisivulta, pysyvien tiedotteiden alta kohdasta henkilökohtaiset käyttäjäsitoumukset. Sieltä löytyy myös linkki lomakkeeseen, millä käyttäjäsitoumus tehdään, sekä kuvauslupa -lomake, millä kysytään lupaa mm. piirrustuksien ja valokuvien nettijulkaisemiseen.
Viimeksi päivitetty 21.02.2010 20:01
 
Sähköinen juhlajulkaisu nyt valmis!
Kirjoittanut Markku Saarinen   
04.02.2013 08:01

Kotisivullemme on nyt päivitetty kaikki juhlajulkaisun osat I-III. Myös aiemmin julkaistuissa osissa I-II on tehty muutoksia ja hienosäätöä. Kolmannessa osassa on aivan uutta materiaalia. Nämä julkaistaan kohtapuoliin myös DVD-levynä. Samalle levylle poltetaan videoitu pääjuhla sekä levytilan salliessa juhlavuoden muistelot. Levyn myynnistä informoimme kotisivullamme lähiaikoina. Juhlajulkaisun painetussa versiossa tulee olemaan noin 180 valikoitua sivua näistä sähköisistä materiaaleista. Parhaillaan etsimme vielä sponsoreita ja painatuspaikkaa ko. teokselle. Kirjan myynnistä tiedotamme aikanaan tällä sivustolla lisää.

 
Juhlavuoden julkaisua kootaan vielä tammikuussa
Kirjoittanut Markku Saarinen   
30.12.2012 21:28

Koulumme 100v-juhlavuoden julkaisun viimeistely menee tammikuun loppupuolelle. Pääjuhlassa ja sen jälkeen tehdyissä haastatteluissa on tullut paljon uutta materiaalia, minkä haluamme sisällyttää julkaisuun mukaan. Niinpä osa III on edelleen valmisteilla ja julkaistaan netissä näillä näkymin tammikuun loppupuolella. Samoihin aikoihin saamme kaikkien osien viimeistelyn valmiiksi ja julkaisukuntoon. DVD- ja kirjapainatus alkaa näillä näkymin kuukauden sisällä. Tiedotamme asiasta  ja julkaisun tilausmahdollisuudesta nettisivuillamme tammikuun 2013 aikana. Hyvää uutta vuotta kaikille!

Viimeksi päivitetty 31.12.2012 21:13
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 5 / 10

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjaudu