Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu
Muut tukirakenteet


Muut opetusta ja koulun toimintaa tukevat rakenteet
Kirjoittanut Administrator   
09.04.2009 10:54
Koulumme toimintaan kuuluu myös oleellisesti joitakin hallinnollisia rakenteita, huoltajien muodostamia yhteisöjä sekä kaupungin eri toimialojen palveluita.
Viimeksi päivitetty 10.04.2009 19:39
 
Laitoshuolto ja siivous
Kirjoittanut Administrator   
04.04.2009 18:35

Koulun isännöinti kuuluu kiinteistöhallinnon alaisuuteen, joten koulusiäntämme on sen alaisuudessa. Kiinteistönhoidon lisäksi kouluisäntä hoitaa moninaisia muita hommia. Puh. 0983924576, 0408659623. Lisätietoja kiinteistöhallinnosta täältä. Tilakeskuksen toimiala, siivouspalvelut hoitaa myös koulumme siivouksesta. Lisätietoa tästä löytyy seuraavasta linkistä.

Viimeksi päivitetty 09.04.2009 16:16
 
Koulukeittiö
Kirjoittanut Administrator   
04.04.2009 18:29

Kouluruokailun tavoitteena on opettaa hyviä ruokailutapoja ja ohjata terveelliseen ravitsemukseen. Mikäli oppilas joutuu noudattamaan tiettyä ruokavaliota tai määräyt ruokalajit ovat häneltä kiellettyjä, on oppilaan toimitettava lääkärin tai terveydenhoitajan todistus opettajansa kautta emännälle. Kouluateria tyydyttää vain kolmanneksen lapsen päivittäisestä ravinnontarpeesta, mutta vain silloin, jos hän syö koulussa normaalin reilun annoksen. Lisää ruokaa saa hakea, kun ottaa kaikkea ateriaan kuuluvaa eikä vain pääruokaa (esim. lihapullia). Pääruokana on myös kasvisvaihtoehto. Viikoittainen ruokalista julkaistaan paikallislehdessä, Vantaan kaupungin internet-sivuilla sekä ruokalassa. Rekolan koululle ruoka tuodaan Vantaan ammattiopisto Varian Talvikkitien opetuspisteestä. Koulumme ruokahullosta vastaa kaupungin ateriapalvelut. Tietoa ruokahuollosta ja ruokalistoista löytyy täältä. Täältä löytyy myös lomake, millä voi ilmoittaa erikoisruokavaliosta. Ruokalistat löytyvät tästä linkistä.

Viimeksi päivitetty 04.10.2009 19:43
 
Rekolan Koulun Tietotekniikan Tuki ry.
Kirjoittanut Administrator   
04.04.2009 18:17

Koulumme oppilaiden huoltajien perustama, rekisteröity yhdistys tulee toimineeksi jo yli 20 vuotta. Yhdistyksen tavoitteena on tukea koulumme TVT-opetusta sekä osaltaan edistää kodin ja koulun yhteistyötä. Tuki ry tarjoaa koululle arvokasta erikoisosaamista ja avustaa mm. atk-tarvikkeiden hankinnassa. Yhdistyksen jäsenten asiantuntemus oli ensiarvoisen tärkeää mm. koulumme www-sivuston uudistamisessa. Yhdistyksen alkuvaiheista voit saada käsityksen tutustumalla  yhdistyksen 10-vuotishistoriikkiin osoitteessa: http://www.edu.vantaa.fi/rekola/vanhatsivut/aktu10v.html .

Viimeksi päivitetty 17.04.2009 18:43
 
Vanhempainyhdistys
Kirjoittanut Administrator   
04.04.2009 18:08

Rekolan koulun vanhempainyhdisty ry on perustettu koulun vanhempien, rehtorin ja opettajien aloitteesta vuonna 1993. Varsinainen yhdistyksen perustava kokous pidettiin koululla 12.1.1994. Vanhempainyhdistys hyväksyttiin yhdistysrekisteriin merkittäväksi 20.9.1996.

Vanhempainyhdistys on osa kodin ja koulun yhteistyörakenteita. Vanhempainyhdistys kokoontuu kerran kuukaudessa. Yhdistykseen kuuluu hallitus, johon kuuluu jokaiselta luokalta jäsen sekä hänelle varajäsen. Luokan edustaja toimii yhteistyölinkkinä oman luokkansa ja vanhempainyhdistyksen välillä.

Joillakin luokilla toimii vanhempien vapaaehtoisesti perustamia luokkatoimikuntia. Uusien luokkatoimikuntien perustamista kannattaa harkita esim. vanhempainiltojen yhteydessä.

Vanhempainyhdistys järjesti ensimmäiset kevätmyyjäiset jo vuonna 1993 ja näin luokkatoimikunnat voivat kartuttaa varojaan. Jo perinteeksi muodostuneilla syysmarkkinoilla on kerätty niinikään varoja yhdistyksen toimintaa varten. Tuotosta jaetaan joka kevät stipendirahaa, kahdelle oppilaalle jokaiselta luokalta. Saaduilla varoilla avustetaan leirikouluun ja luokkaretkille lähteviä luokkia ja järjestetään erilaisia tempauksia. Välituntien iloksi on hankittu esim.hyppynaruja ja jalkapalloja. Vuosien saatossa Vanhempainyhdistyksen tuella on hankittu koululle mm. piano, videotykki l. dataprojektori, atk-välineitä ja savenpolttouuni. Lisäksi yhdistys on tukenut koululla toimivia kerhoja ja jumppasirkustoimintaa.

Opas vanhemmille löytyy täältä. Lisätietoja VANVARYsta löytyy täältä. Suomen vanhempainliiton sivustolle käynti täältä.

 

 

Viimeksi päivitetty 17.10.2012 06:40
 
Lisää artikkeleita...
<< Alkuun < Edellinen 1 2 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 1 / 2

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjaudu