Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu
Tärkeää Wilma-järjestelmän käyttäjille Tulosta
Kirjoittanut Administrator   
24.02.2010 15:57
Syksyllä 2009 käyttöön otettu Wilma-järjestelmä vaatii huoltajilta aktiivisuutta tai pientä omien asetusten hienosäätöä. Wilman pikaviestien seuraaminen edellyttää aktiivista järjestelmässä käyntiä omia tunnuksia käyttäen. Järjestelmä toimii mainiosti pikaviestien ja tiedotteiden jakelukanavana vain, jos huoltajat joko käyvät päivittäin  tarkistamassa järjestelmään kirjatut tiedot ja/tai varmistavat kotikoneeltaan käsin Wilman viestiasetukset kohdasta muutamalla rastituksella, että Wilmasta lähtee automaattisesti ilmoitus myös käyttäjän sähköpostiin sinne tulleesta uudesta merkinnästä. Näin huoltaja saa varmistetusti ajankohtaiset pikatiedotteet sekä mm. luvattomien poissaolojen tiedot ilman viivettä. Nämä viestiasetuksien muutokset on huomattavalla osalla huoltajista tekemättä. HUOMAA: kaikista järjestelmään lisätyistä merkinnöistä ei kuitenkaan välity tietoa sähköpostitse, joten aktiivinen Wilmassa käyminen on silti tarpeen. Jos huoltajat haluavat ilmoitukset Wilma-merkinnöistä kahteen sähköpostiosoitteeseen tai jos järjestelmän toimivuudessa on muita ongelmia, ottakaa pikimmiten yhteys koulumme kansliaan (ma, ti tai pe). Useilla oppilailla on mm. kuittaamattomia poissaoloja, minkä vuoksi  huoltajien toivotaan aktivoituvan ko. järjestelmän käytössä. Osalla huoltajilla on myös vanhentuneita sähköpostiosoitteita Wilma-järjestelmässä. Muuttuneet yhteystiedot voi itse korjata Wilman asetuksista.
Uutena ominaisuutena Wilmaan on tullut lapsen poissaolosta etukäteen ilmoittaminen. Poissaoloilmoituksen voi aina tehdä vain seuraavalle päivälle ja se on mahdollista vasta klo 14 jälkeen. Käyttäen tätä uutta ilmoitustapaa, luokan vaihto-opettajatkin tietävät poissaolon, eivätkä merkitse oppilasta luvatta poissaolleeksi. Tämä on suositeltava tapa toimia, sillä opettajille tulee pikaviestejä runsaasti ja näin ollen sitä kautta poissaoloilmoitus saattaa hukkua viestien joukkoon.
Muistakaa olla myös huolellisia viestien kirjoittamisessa. Jos opettaja on lähettänyt kaikille luokan huoltajille yhteisen viestin ja vastaat siihen, oletuksena on, että vastaus näkyy kaikille muillekin huoltajille. Jos asiasi on kuitenkin yksityisluonteinen, valitse vastaanottajaksi pelkästää alkuperäisen viestin lähettäjä eli opettaja.
Ohjeita Wilman käytöstä huoltajille löytyy myös tästä linkistä .
Viimeksi päivitetty 30.08.2010 08:37
 
Käyttäjäsitoumukset ja kuvausluvat Tulosta
Kirjoittanut Administrator   
21.02.2010 19:47
Oppilailta ja henkilökunnalta edellytetään koulun tietokoneiden ja opetusverkon käyttämiseksi käyttäjäsitoumukset.  Henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen saaminen edellyttää käyttösääntöjen hyväksymistä. Hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla käyttäjäsitoumus. Saadessaan henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat koulun tietokoneiden ja opetusverkon käyttöön, oppilas sitoutuu noudattamaan eriteltyjä käyttösääntöjä. Näistä säännöistä löytyy esittely koulumme kotisivulta, pysyvien tiedotteiden alta kohdasta henkilökohtaiset käyttäjäsitoumukset. Sieltä löytyy myös linkki lomakkeeseen, millä käyttäjäsitoumus tehdään, sekä kuvauslupa -lomake, millä kysytään lupaa mm. piirrustuksien ja valokuvien nettijulkaisemiseen.
Viimeksi päivitetty 21.02.2010 20:01
 
Palautetta WWW-sivustomme ylläpidolle Tulosta
Kirjoittanut Administrator   
15.02.2010 18:57
calendar-bigKoulumme kotisivun oikeasta ylälaidasta kirjekuorimiukumauku-kuvakkeen takaa löytyy palautelomake ylläpidolle. Toivomme käyttäjien viestittävän tätä kautta huomioistaan sivuston ylläpidolle. Otamme mielellämme vastaan palautetta sivuston palveluista, kehittämisestä sekä mahdollisista toimimattomista linkeistä tai väärästä/vanhentuneesta informaatiosta. Myös sisältöä koskevat poisto/korjauspyynnöt välittyvät tätä kautta ylläpidon tietoon. Emme ole pahoillamme mahdollisista myönteisistä palautteistakaan.
 
Rekolan Koulun Tietotekniikan Tuki ry. tähtää uusiin hankintoihin Tulosta
Kirjoittanut Administrator   
30.09.2009 17:31

Rekolan Koulun Tietotekniikan Tuki ry on hankkinut lähivuosina koululle mm. uuden värikirjoittimen, hyvänlaatuisen digikameran, piirtopöydän ja kaksi weppikameraa.  Nyt ajankohtaista olisi saada atk-luokan tietokoneisiin kuulokkeita, koska useat sähköiset oppimisaihiot sisältävät myös äänitehosteita/-näytteitä. Haasteeksi voidaan ottaa myös Lego Mindstorms rakenteluvälineiden hankinta ja sen käyttöön perehtyminen. Hankintojen toteutumiseen vaikuttaa mm. vuosittaisten vapaaehtoisten kannatusjäsenmaksujen saaminen. Tuki ry on lähettänyt koteihin asiaa koskien tiedotteen paperiversiona, mikä sisältää lisätietoa yhdistyksestä sekä pankkiyhteystiedot. Asiasta löytyy enemmän infoa myös ajankohtaisten tiedotteiden kansiosta.

 

Viimeksi päivitetty 05.10.2009 18:52
 
Lisää artikkeleita...
<< Alkuun < Edellinen 11 12 13 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 12 / 13
Tiedotteita
Rekolan koulu

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjauduvk. 30HEINäKUU2019

 
TIISTAI
23
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi, (Krista, Kiia)

Oppilastöitä

MIELIPITEESI ?

Paras ajankohta vanhempainillalle olisi?