Rekolan koulu

Kartta Viesti Ylläpidolle Kuvakierros koulussa Historian havinaa
 
Etusivu
Rekolan eka PULLISPÄIVÄ 3.12. Tulosta
Kirjoittanut Markku Saarinen   
27.11.2012 20:08

pullispivkotisivulle

Ensi viikolla vietämme koulun tapahtumarikasta 100v-juhlaviikkoa. Heti maanantaina juhlien ennakkonäytöksen jälkeen (3.12. klo 10.15-12.00) vietetään koulumme historian ensimmäistä Pullispäivää. Pulliksen järjestää leirikoulukassaansa kartuttava 5A-luokka.

Pullispäivänä lapset saavat tuoda kouluun rahaa muutaman euron (suositus 2 euroa). Kaikki luokat saavat käydä ruokailuvuoronsa jälkeen ”pullisluokassa” tekemässä herkutteluostoksia  (leivonnaisia ja mehua). Pullisluokka sijaitsee pääkoulun aulassa erityisopettajan luokassa. Pulliksessa on tarjolla myös gluteenittomia, laktoosittomia ja todennäköisesti maidottomia tuotteita yksittäispakattuina. Tuotteissa on tuoteselosteet ja leipojia on informoitu allergioiden huomioimisesta  Hinnat vaihtelevat tuotteesta riippuen. Hintalappuja on neljänlaisia: 50 snt, 1 €, 1€50snt ja 2 €. Lisäinfoa voi kysyä omalta opettajalta!

 
100-vuotisjuhlat Tulosta
Kirjoittanut Markku Saarinen   
22.11.2012 10:54

kutsujuhliin

 
HalloweenDisco oli JYTKY! Tulosta
Kirjoittanut Markku Saarinen   
05.11.2012 07:31

halloweendisco

Lokakuun lopussa järjestetty HalloweenDisco oli suurmenestys. Discoilta sai koulumme oppilaita liikkeelle sadoittain. Ruuhkaa syntyi varsinkin jälkimmäisen discon alkumetreillä, kun viimeisimmät jonottajat saatiin laskettua sisään puolisen tuntia aiottua myöhemmin. Juhlatunnelmaan päästiin kuitenkin nopeasti, ja mopopiiriä saatiinkin pyörittää uudestaan ja uudestaan. Myös karaokeluola sai oppilaat innostumaan. "Pukuloisto" oli myös sanoin kuvaamattoman monipuolinen! Kaikki sujui tuttuun tapaan ongelmitta ja Discoillasta jäi hyvä mieli niin juhlijoille kuin järjestäjille.

 
Syksyinen sää suosi syysmarkkinoita Tulosta
Kirjoittanut Markku Saarinen   
27.10.2012 19:55

poniratsastus

Perinteeksi muodostunut poniratsastus kiehtoi jälleen lauantaina syysmarkkinoilla Rekolan koululla kävijöitä. Koulun vanhempainyhdistyksen perinteeksi muodostuneet markkinat tarjosivat tuttuja juttuja puffettimyynnistä kirpputoriin ja rulettiin. Kiitos Vanhempainyhdistykselle markkinoiden junailusta ja markkinavieraille ostoksista! Näin varmistamme sen, että koulun Vanhempainyhdistys voi jatkossakin tukea koulua monella eri tavoin. Katso kuvia markkinoilta artikkelin loppuosasta.

Lue lisää...
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 4 / 11
Tiedotteita
Rekolan koulu

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Kirjauduvk. 34ELOKUU2014

 
TORSTAI
21
Soini, Veini

Oppilastöitä

MIELIPITEESI ?

Paras ajankohta vanhempainillalle olisi?