Kyniä

Kartanonkosken koulu

winttilogo

Pakkalan nuorisotila Wintti
Ylästöntie 35
01510 VANTAA
puh. 040 847 3191
Vastaava työntekijä:
Miia Siitonen 0400 427 715

Sivukartta


fb_logo vantaalogo

Ajankohtaista

Ikäraja

Kertsien ikäraja on nykyään 13-17v, junnut 9-12v.

Viikonlopun aukioloajat

Wintti on auki myös lauantaisin klo 18-21

KEVÄT-TIEDOTE

Kevätkausi (6.1 - 31.5.2014) Wintillä on startannut eli kaikille 9-17-vuotiaille tervetuloa! Luvassa tekemistä joka lähtöön!

JUNNUISSA: kokkailua, pelailua, ulkoilua, ja retkiä. Myös läksyissä autetaan ja voi tulla moikkaamaan kavereita. Pääset vaikuttamaan myös talon asioihin talopalavereissa.

Nuorten avoimissa illoissa ("kertsi") kokkaillaan sekä jutustellaan ja pelaillaan vapaasti. Lisäksi järjestetään teemailtoja tiettyjen aiheiden tiimoilta yhdessä nuorten kanssa. Voit vaikuttaa talon asioihin talohallituksessa, johon äänestetään edustajat erikseen.

Loma-ajan toiminta (pääsiäisloma ja kesäloma) pyörii myös sekä isoille että pienille. Tarkemmat ohjelmat niistä tulee lähempänä. Löydät tiedot niistä sekä Wilmasta, vantaa.fi nuorille- osiosta ja Facebookista.

Nuorisotyön päivystysajalta Kartanonkosken koululta meidät löytää keskiviikkoisin klo 11.45-12.30. Aika on tarkoitettu niin nuorille kuin aikuisille nuoriin liittyvissä asioissa.

Tuemme myös harrastustoimintaa; 9-17-vuotiaat voivat osallistua sählykerhoon Kartanonkosken koululla torstaisin klo 16-17. Punttisalillemme pääsee itsenäisesti, mikäli on yli 15-vuotias ja saanut kirjallisen luvan kotoa sekä käynyt henkilökuntamme antaman opastuksen liikesarjoista. Meillä on erinäisiä urheilu ym.välineitä joita saa lainata ja mahdollisuuksia kokeilla eri lajeja. Kysy näistä lisää työntekijöiltä, mikäli kiinnostuit.