Jokiniemen koulu

Etsi
Gå till innehållet

Huvudmeny

ala-aste

Meidän koulumme (sivustoa päivitetään...)

Yhtenäiskoulussamme työskentelee päivittäin n. 660 oppilasta ja 110 aikuista. Yleisopetuksen lisäksi meillä on pienryhmäopetusta, autismiopetusta, harjaantumisopetusta, vaikeimmin kehitysvammaisten opetusta sekä valmistavaa opetusta.

Koulumme sijaitsee Vantaan Jokiniemessä, osoitteessa Valkoisenlähteentie 51, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työskentelemme kolmessa eri rakennuksessa samassa pihapiirissä, v. 1952 valmistuneessa tiilitalossa, v. 1998 valmistuneessa valkoisessa talossa ja v. 2001 valmistuneessa Paviljongissa.

Jokiniemen koulu on kaikkien lasten lähikoulu, jossa jokainen saa opiskella ja kasvaa oman kehitysvaiheensa ja edellytystensä mukaisessa vauhdissa. Lapset opettelevat arvioimaan omaa työtään aikuisen tuella.

Oman ja toisen elämän, persoonan ja kulttuurin kunnioittamisen periaate ohjaa koulun toimintaa.Jokiniemen työohje

"Koulu on monen ihmisen työpaikka, niin lapsen kuin aikuisen. Jokaisella on oikeus tehdä töitään rauhassa ja turvallisin mielin, auttaa ja saada apua. Tavoitteena on, että jokainen pitää huolta tästä oikeudesta ja yhteisestä omaisuudesta, jolloin koulu on hyvä työpaikka kaikille."
Tillbaka till innehållet | Tillbaka till huvudmenyn