Viimeinen viikko erillisissä kouluissa – Katse kohti tulevaa Lehtikuusen yhtenäiskoulua

Viikko 22, vuosi 2015:

Hakunilan koulu ja Hakunilanrinteen koulu ovat vielä hetken erillään, mutta ensi lukuvuonna koulut yhdistyvät Lehtikuusen kouluksi. Viimeinen kouluviikko on ollut kummassakin koulussa täynnä toimintaa ja tapahtumaa. Tässä otteita tämän viikon tapahtumista.

tapahtumakollaasi

Maanantai 25.5.

Paikka: Hakunilan koulu
Tapahtuma: Kevätgaala

Hakunilan koulun Kevätgaala järjestettiin maanantaina 25.5.2015. Gaalassa saimme nauttia 9C-luokan musiikkiesityksistä, sekä tietysti palkitsimme oppilaiden valitsemat 6.- ja 9.-luokkalaiset erilaisin leikkimielisin tittelein.

vuoden-parhaat
Alla kuvassa vasemmalta oikealle: Mr Hakunila (2015): Oskari Kymäläinen, Mr Hakunila (2014): Aman Badwal, Vuoden muusikko ja Vuoden Blondi: Kukka Lukkarinen (sekä Oskari), Vuoden Paita ja Peppu: Anastasia Järveläinen ja Azra Abdullahi, Vuoden Tyylikkäin: Rosa Terehova, sekä Vuoden Tukari (eli tukioppilas): James Solomon.

Maanantai 25.5. – Tiistai 26.5.

Paikka: Hakunilanrinteen koulu
Tapahtuma: Oppilastyönäyttely

Alakoululla oli usean päivän ajan oppilastyönäyttely, jonka teemana tänä vuonna oli Oppimisen Ilo.

kuva-3
Upeita oppilastöitä!

Tiistai 26.5.

Paikka: Hakunilan koulun hiekkakenttä
Tapahtuma: Pesäpallopeli: oppilaat vastaan opettajat

Kauniissa kevätsäässä opettajat pelasivat 9.-luokkalaisia vastaan pesäpallopelin, jonka opettajat tällä kertaa hävisivät. Tuomarina toimi 6.-luokkalainen Saaga.

pesispeli


Tiistai 26.5.

Paikka: Hakunilanrinteen koulu
Tapahtuma: Välituntiliikuttajien seremonia

Hakunilan koulun 9.-luokkalaiset ohjasivat välituntiliikuntaa Hakunilanrinteen oppilaille lukuvuoden aikana. Alakoululla järjestetyssä palkitsemisseremoniassa liikkareille jaettiin työtodistukset, ja tarjoiltiin limua ja pullaa. Jatkossakin toivomme yhtä aktiivisia ja iloisia välintuntiliikuttajia tulevaan Lehtikuusen kouluun. Kiitos reippaille liikkareille!

Välituntiliikuttajat
Kuvassa 9.-luokkalaisia haksilaisia hakemassa liikkaritodistuksiaan.

Keskiviikko 27.5.

Paikka: Liikuntasali
Tapahtuma: 9.-luokkalaisten poloneesitanssi

Helmat heiluivat 9.-luokkalaisten poloneesitansseissa keskiviikkona. Oppilaat olivat saaneet valita asunsa itse: juhlallinen puku tai (satu)hahmon asu. Tanssijoiden seasta bongattiin esimerkiksi pari pantomiimikkoa, Ihmemaan Liisa, rosvoja, sekä Pikachu. Perinteisten tanssien lisäksi oppilaat olivat keksineet oman humoristisen tanssinsa poloneesin lopuksi.

poloneesitanssit


Torstai 28.5.

Paikka: Eri retkikohteet
Tapahtuma: Hakunilan koulun retkipäivä

Hakunilan koulu vietti retkipäiväänsä torstaina, jolloin jokainen luokka meni omia menojaan eri retkikohteisiin. Luokkien retkikohteina olivat mm. Kuusijärvi, Flamingon keilarata, elokuvat, ja Korkeasaaren eläintarha.

retkitorstai
Kuvassa vasemmalla: 6A retkeilemässä Kuusijärvellä. Kuvassa oikealla: 9E ja 9B keilaamassa Flamingossa.

Perjantai 29.5.

Paikka: Urheilukohteet
Tapahtuma: Hakunilan koulun urheilupäivä

Urheilupäivänä oppilaat saivat itse valita urheilukohteen oman kiinnostuksensa mukaisesti. Vaihtoehtoina olivat esimerkiksi keilaus, Mega Zone, salibandy, biljardi, jalkapallo, kävely, sekä mikroautoilu.

Ensimmäinen keilausvuoro Tikkurilan keilahallissa.
Keilausta Tikkurilan keilahallissa.

 


Lauantai 30.5.

Paikka: Liikuntasali
Tapahtuma: Hakunilan koulun kevätjuhla

Jo joutui armas aika… Kouluvuosi 2014-2015 on päättynyt, ja nyt on aika rientää kesälomille! Hakunilan koulun viimeiset päättötodistukset ja stipendit jaettiin tänään peruskoulunsa päättäville 9.-luokkalaisille. Onnittelut oppilaille hienoista suorituksista!

Ensi lukuvuonna (2015-2016) oppilaat aloittavat opintonsa keskiviikkona 12.8.2015. Nähdään siis syksyllä uudessa Lehtikuusen koulussa!

Hyvää ja rentouttavaa kesälomaa kaikille!

Yläkoulun kevätjuhla.

Hakunilan koulun kevätjuhla. 9.-luokkalaiset kukitettiin viimeistä kertaa, ja he lauloivat lavalla “Kun tänään lähden”. Esiintymässä oli 6.- ja 9.-luokkalaisia.